En liten utvidelse til nettleseren er alt som skal til for å få full tilgang til amerikansk Netflix. Foto: Bjørn Eirik Loftås
En liten utvidelse til nettleseren er alt som skal til for å få full tilgang til amerikansk Netflix. Foto: Bjørn Eirik LoftåsVis mer

Hola Unblocker gir deg full Netflix-tilgang

Et lite tillegg i nettleseren er alt som skal til.

Netflix har i løpet av kort tid blitt en svært populær videostrømmetjeneste her til lands, men det er en hake ved tjenesten: Utvalget av filmer og TV-serier kan oppleves som temmelig begrenset. En av årsakene er at mye av det originale videoinnholdet foreløpig ikke er tilgjengelig i den norske utgaven av forskjellige rettighetsårsaker.

Derfor ligger ikke alt på Netflix

Hola Unblocker er navnet på en tjeneste som enkelt forklart får nettsteder som Hulu, Netflix og flere andre til å tro at du befinner deg i et område der brukerne har full tilgang til tjenestene. Hola installeres direkte i nettleseren som en utvidelse.

Du finner mer informasjon og kan installere tillegget ved å besøke denne siden for Chrome og denne siden for Firefox.

Hola-symbolet legger seg øverst til høyre, og lar seg enkelt aktiver/deaktivere. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Hola-symbolet legger seg øverst til høyre, og lar seg enkelt aktiver/deaktivere. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer


Utvidelsen er gratis, og gir i skrivende stund tilgang til alt nettbasert videoinnhold fra BBC, Netflix, Hulu, Pandora, ITV, Fox og CBS.

Les også: Sjokkrapport for musikkbransjen

Vær imidlertid obs på at den amerikanske utgaven av Netflix mangler norske undertekster og samtidig går du glipp av alle de norske filmene og seriene som finnes i den norske utgaven.

Samtidig er det viktig å understreke at dette slett ikke en løsning Netflix eller de andre videotjenesten har gitt sin velsignelse til å bruke. Å se på dette som en permanent løsning som vil fungere for all fremtid er derfor ikke veldig realistisk.

Artikkelen fortsetter under annonsen