HL2: Episode Two

Half-Life 2 - verdens beste oppfølger - får et nytt kapittel i dag, og vi tipser deg om "The Orange Box".

Publisert
Sist oppdatert

Det originale Half-Life var et førstepersons skytespill som virkelig skapte furore da det ble sluppet på markedet mot slutten av 1998. I tillegg til å nesten ødelegge undertegnedes eksamensoppkjøring har spillet over tid akkumulert mer enn femti "Game of the Year" (Årets Spill)-utmerkelser fra forskjellige publikasjoner, og er fremdeles en opplevelse den dag i dag - snart 10 år etter.

Oppfølgeren Half-Life 2 kom seks år senere og kan ikke beskrives som noe annet enn en verdig oppfølger og ubetinget suksess. Spillet endte i en cliffhanger som selvfølgelig betydde nok en oppfølger, men i stedet for "Half-Life 3" skulle fortsettelsen komme stykkevis over tre episoder. Sommeren 2006 kom Half-Life 2: Episode One, og det er altså ikke før i dag, klokken ni på morgenen norsk tid, at den etterlengtede Half-Life 2: Episode Two er klar.

HL2: Episode Two


For de av oss som allerede har forhåndlastet spillet over distribusjonsportalen Steam betyr det at vi er tilbake i skogen utenfor City 17 noen få minutter etter det. Hvis vi da ikke har skole eller jobb...

The Orange Box

Valve - utvikleren av Half-Life og Half-Life 2, slipper i dag også The Orange Box, som er en samlepakke med Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One og Half-Life 2: Eposode Two. I tillegg følger det med to andre spill: Portal og Team Fortress 2. Pakken er fra i dag tilgjengelig for PC og Xbox 360, mens en Playstation 3-utgave planlagt for senere i år.

For de mange millionene av PC-spillere som allerede eier Half-Life 2 og/eller Half-Life 2: Episode One gir The Orange Box deg muligheten til å gi bort disse spillene til en venn som ikke har dem. Dette gjelder både for bokser som kjøpes i butikken eller kjøpes via Steam.

Og når det gjelder prisen, vel så gjør den lave kursen at 50 amerikanske dollar over Steam tilsvarer omtrent 275 norske penger. Vi ser ingen grunn til ikke å slå til på den.

Good luck, Dr. Freeman.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer