Hjelp oss å teste Mac!

Vi har fått låne en ny Macbook og tenkte vi skulle bruke sommeren på å gjøre nye erfaringer. Vi trenger din hjelp!

Publisert
Sist oppdatert

Undertegnede har en bekjennelse å komme med: Jeg har aldri brukt en Mac.

Det fant jeg ut at det var på tide å gjøre noe med, og jeg kontaktet derfor den norske pressekontakten, som ordnet med et utlån av en Macbook i fire uker.

Foruten å skrive om mine egne erfaringer rundt det å gå over fra PC til Mac, vil vi også at dere lesere hjelper oss på vei. Har du noen forslag til hva vi bør skrive om?


Kanskje er du som jeg, uten Mac-erfaring, men med lyst til å høre om hvordan operativsystemet fungerer kontra Windows, eller om det finnes et Mac-program som kan erstatte ett av dine favorittprogrammer? Vil du lese om hvordan man installerer Windows Vista på Mac eller få en oversikt over hvilke spill som går an å spille?

Eller er du en garvet Mac-bruker som har tips til programmer jeg bør teste ut, elegante OSX-triks eller kanskje har du ønske om at vi skal teste noe av tilleggsutstyret som finnes til Mac-maskiner?

Jeg inviterer deg herved til å bruke debatten under (eller sende meg en epost på [email protected]) og komme med innspill til Mac-relaterte emner du har lyst til å lese om i sommer.

Jeg har også opprettet en tråd der du kan poste gratisprogrammer du synes jeg bør sjekke ut, så hvis du har noen tips - kom med dem!

Ballen er spilt!

Tips en Mac-interessert venn om denne artikkelen!


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer