Hitman 2 underveis

Det danske actionspillet Hitman var elsket av noen og hatet av noen da det kom sent i fjor. Ideen var imidlertid svært original, og nå lages det en betydelig forbedret oppfølger.

Hitman: Codename 47 ble utviklet av det danske selskapet IO Interactive, og kom på markedet før jul. Spillet hadde en grei bakgrunnshistorie, men det som skilte spillet fra konkurrentene var premissen. Hitmans hovedperson, en mystisk leiemorder, skulle ta flere fremtredende personligheter av dage, og gjøre det på en ytterst diskret måte. Her ble ingenting overlatt til tilfeldighetene, du måtte skjule likene til dine ofre for forbipasserende, stjele klær for å kunne infiltrere fiendens bygninger og i det hele tatt gjøre alt for å unngå å bli oppdaget.

Dessverre stod flere problemer i veien for perfeksjonen - spillet var ofte rett og slett for vanskelig, og du kunne ikke en gang lagre underveis. IO Interactive har nå virkelig hørt på kritikken, og lager en oppfølger som skal ta Hitman-opplevelsen til nye høyder

Ingen vitner

Hitman 2 underveis

Hitman 2 har fått tilnavnet Silent Assasin, og tar opp historien fra det forrige spillet. Helten har den siste tiden levd i skjul på et kloster i Italia. Ting begynner imidlertid å skje, og om ikke lenge vil du igjen ta på deg dressen og nimillimeteren.

Utviklerne har jobbet intenst med å øke spillbarheten og forhåpentligvis redusere vanskelighetsgraden. Blant annet skal det nå være mulig å lagre underveis i oppdragene, du skal få valget mellom å spille i første eller tredjeperson, og du vil kunne hoppe og krabbe.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hitman 2 underveis

Det vil bli lagt enda mer vekt på snikeaspektet i spillet. Det skal kunne være mulig å spille gjennom et brett uten å bli lagt merke til overhodet, og klarer du det betyr det plusspoeng, for eksempel nye våpen. Det vil også bli viktigere ”diskrete” våpen som kniver eller gift. I tillegg vil du kunne ta med deg våpen fra oppdrag til oppdrag – det var ikke mulig før.

Hitman: Silent Assasin vil være tilgjengelig for PC, X-Box og PlayStation 2, og kommer i butikkene til våren. Vi gleder oss!