Foto: Ukjent
Foto: UkjentVis mer

Hercules med nytt AGP-grafikkort

Med Terminator 128/3D GLH øker Hercules sitt allerede brede produktspekter. Denne gangen med et rent AGP-kort og med grafikkprosessor fra S3. Kortet er ventet til Norge i første halvdel av mai.

Ettersom Terminator 128/3D GLH (”GLH” står for ”Goes Like Hell”...) er et kombinert 2D/3D-kort, er det ikke snakk om et rent spillkort. Målgruppen er profesjonelle brukere med kraftige 3D-behov, i tillegg til spillbrukere. Selv om spillbrukere stort sett satser på dedikerte kort, regner Hercules med at kortet er så kraftig at også spillbrukere vil ha interesse for det.

En av de norske importørene, Actebis, opplyser at kortet vil få en pris på ca. kr 799,- inkl. mva. for en 8 MB-versjon.

Ny prosessor fra S3

I dette kortet har Hercules valgt å bruke den nyeste grafikkprosessoren fra S3. Den nye prosessoren, med navnet Trio3D, sammenlignes av produsenten med ATIs 3D Rage Pro, noe som sier litt om hvor kraftig den er.

På en ytelsesmåling (vel å merke gjort av Hercules selv), kommer Terminator 128/3D GLH ut likt som ATIs Expert@Work. På prisen kommer Terminator 128/3D GLH derimot ut mye bedre.
Hercules opplyser at kortet blir levert med en RAMDAC på 230 MHz, og at det skal klare en oppløsning på 1600 x 1200 piksler med en oppfriskningshastighet på 85 Hz.

Kortet kommer til å bli testet i DinSides testlab så snart det ankommer hos oss.

Mer informasjon fås hos Actebis (37 06 06 06).