Her ser du Windows 8.1

Microsoft har laget en video som forteller om nyhetene.

I Windows 8.1 kan du blant annet gjøre en rekke innstillinger i den nye startmenyen. Søkemulighetene er også blitt vesentlig forbedret.
I Windows 8.1 kan du blant annet gjøre en rekke innstillinger i den nye startmenyen. Søkemulighetene er også blitt vesentlig forbedret. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I slutten av juni vil Microsoft legge ut en betaversjon av Windows 8.1 til gratis nedlasting og utprøving. Dette er den første store oppdateringen til Windows 8, og introduserer en rekke nyheter og forbedringer til operativsystemet.

Alle som har Windows 8 på datamaskinene sine kan oppgradere til 8.1 uten kostnad.

På forhånd har det vært mest fokus på at Microsoft vil gjeninnføre den klassiske startknappen på oppgavelinjen. Det er imidlertid bare én liten detalj i den store sammenhengen, og i videoen under demonstrerer Microsoft noen av de største nyhetene i denne versjonen.

De fleste av dem dreier seg om Modern UI-delen (les: den som egner seg best for berøringsstyring). Kanskje nyhetene vil føre til at flere velger Windows 8-baserte nettbrett og vil gjøre det mer aktuelt å kjøpe PC med berøringsskjerm neste gang? Vi synes i hvert fall det begynner å se lovende ut.

Hva synes du om nyhetene? Bruk debatten under for å dele dine synspunkter med andre.

Samleside: Alt om Windows 8