Hva skjer hvis du plasserer helt vanlige folk foran en PC med Windows 8 Consumer Preview? Disse to videoene kan tyde på at Microsoft har en vei å gå før den endelige versjonen av operativsystemet foreligger. Foto: YouTube
Hva skjer hvis du plasserer helt vanlige folk foran en PC med Windows 8 Consumer Preview? Disse to videoene kan tyde på at Microsoft har en vei å gå før den endelige versjonen av operativsystemet foreligger. Foto: YouTubeVis mer

Her får Windows 8 juling

Blir Windows 8 den nye Windows Vista? Enkelte hevder det ligger an til å bli mye verre enn som så.

Mange Windows-brukere har reagert med harme på at Microsoft har fjernet Start-knappen og den klassiske startmenyen i Windows 8 Consumer Preview. På YouTube har det de siste dagene dukket opp flere videoer som viser mennesker som stifter bekjentskap med operativsystemet for først gang, og som ikke skjønner bæret av hvordan de skal finne fram.

LES OGSÅ:

Bare tull og tøys?

Under parolen "Videos of Real People Using Windows 8 Proves What a Failure the OS is", presenterer vi her to av de mest sette videoene:

Vi gjør oppmerksom på at Windows 8 langt fra er ferdig utviklet, og at mye kan endre seg før den endelige versjonen foreligger senere i år.

Hva mener du om at Microsoft har fjernet start-knappen? Bruk debatten under.

Samleside: Windows 8