Denne PC-en, en <a href="http://www.dinside.no/875313/asus-x53e-x53ta-og-x53sv">Asus X53E</a>, har nå fått en heldig eier.
Denne PC-en, en Asus X53E, har nå fått en heldig eier.Vis mer

Her er vinneren av en bærbar PC

Over 1500 svarte på konkurransen, og vi har lest ALLE bidragene.

Det var mye som var trist, mye som var morsomt, mye som var omtenksomt og mye som var rølpete da vi ba DinSides lesere om å fortelle oss hva de heller ville bruke 4.000 kroner på, dersom de vant en PC og slapp å betale for den.

Til sammen fikk vi inn over 1500 bidrag, og tro det eller ei – vi (vel, jeg) har lest igjennom alle sammen. Dernest kokte vi (vel, jeg) det ned til rundt 20 bidrag, før redaksjonen (ja, de!) stemte på hvilket svar vi synes var best.

Og det handlet litt om å skille seg ut.

Det var mange, mange triste historier og mange som hadde fortjent en ny PC (og mer til), og Afrikas Horn hadde fått en drøss av penger om alle som skrev at de ville ha sendt 4000 kroner dit faktisk hadde gjort det.

Undertegnede hadde også fått nok norskkurs i gave til å få jobb i Språkrådet (jeg hadde nemlig glemt ordet "jeg" i spørsmålet), paller med øl og det som bedre er. Overraskende mange ville også ha brukt pengene på et nytt toalett, enten det gamle var lekk, møkkete eller skeivt.

For ikke å snakke om samboerene, da. Herreminhatt, så mange turer til Paris, forlovelsesringer, opphold på Spa-hoteller og andre godbiter de kunne ha boltret seg i hvis ALLE hadde vunnet denne konkurransen (PS! Det er lov å gjøre det selv om man ikke vant PC-en også!).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men det gjorde de ikke. Bortsett fra én.

Her er noen av godbitene vi falt litt ekstra for (i tilfeldig rekkefølge). Eventuelle skrivefeil er innsenderens egne og ikke mine, bare for å få det på det rene.

Setningen startet altså slik:

"Ahh, jeg skulle gjerne hatt en bærbar PC, men nå kan jeg jo heller bruke 4.000 kroner på å ..."

... gjennomføre en vasektomi - kjerringa er gravid med nummer to, den siste. Nå blir slusa tett!

kjøpe =Oslo fra en ny selger hver måned i nesten 7 år fremover. Det er 7 år med glede for mange personer for 4000 kroner, det :)

å få trykket en bok jeg har skrevet til mine barnebarn - på en nå (for) gammel PC - og kalt "Mi livsreise 1941 - 2011". Den hadde jeg lyst å få trykket som en pen fargebok med 112 bilder til mine 9 barnebarn.

Ahh, jeg skulle gjerne hatt en bærbar PC,
men nå kan jo heller bruke 4000 kroner på å kjøpe en miljøvennlig WC.
Har hatt utedass på hytta i flere år.
Noe som skyldes litt trange kår.
Med friske penger og bærbar PC på mitt fang
kan jeg surfe og gjøre mitt fornødne gang etter gang.

spare opp til en Mac og selge PCen som har verdi til 4000

Jeg bruke det til min sønn som skal ha litt mer gøy end vanlig på høst ferie. Jeg skal bruke det til å kjøpe telt , sovepose, hvor vi kan være sammen på fjellet

Sette svigermor på et fly til utlandet! ikke fordi jeg misliker henne,tvert i mot! hun er en top notch svigers,men siden svigerfar ikke har så lyst til og dra noe særlig lengre enn hjørnet av huset sitt,så har ikke min kjære svigermor fått sett så mye av verden heller!så DET hadde vært verdt og bruke 4000 på! (særlig siden hun fyller 50 om et par måneder :)

Kjøpe my little pony: Friendship is Magic figurer og blindbags.

Kjøpe bilstol til junior. Han trenger ny! Safety first?

oppgradere den jeg fikk hos dinside.no med mere ram og en SSD disk, og skulle det være noe til overs etter oppgraderingen, så går jeg til Europris og får enda mer til overs. :-))

Mat, fordi etter å ha sultet i 30 dager (ramadan) skal jeg spise MASSE!

Min kjæres største drøm om meg og henne i Paris!
Hun ser på meg med lengsel i sitt blikk og trygler "pliiis?".
For studiet krever laptop mer enn eiffel og chablis:
Å knuse hennes hjerte ville blitt computern's pris...

Ta et seniorkurs i data slik at jeg kan bli flinkere til å bruke pc .

...reise til Berlin med første fly (1100 kr tur/retur) og helt uten bagasje, ta en drosje (330 kr) til byens beste hotell (Ritz, 1900 kr for en natt), tilbringe kvelden i Tea Lounge der jeg langsomt vil nyte to kanner med marokkansk peppermyntete (64 kr, ja det koster ikke mer), og gi 276 kr i tips. Morgenen etter, (og etter en velsmakende frokost som er inkludert i prisen), vil jeg ta drosje til flyplassen (330 kr) og fly hjem igjen! Jippi!

hemmelig øke andelen kona vil bidra til tv. Vi har ingen tv, og min kone har sagt hun skal bidra til tv'en med halvparten av det hun synes den bør koste. Med slike deprimerende perspektiver, og ønske om at den første tv'en man får i hus i en alder av 36 skal ha en standard som ikke stiller meg i forlegenhet blant mine mannlige venner, vil 4000kr spart på en pc kunne legges til hennes pott.

Og så de som kom på pallen:

Overraske mannen min med en tur til moss. det hadde vi gjerne ønsket og reise dit. det er 40 år siden vi møttes der og ble kjærester. vi jobba da på moss glassverk. nu er vi begge uførepensjonister etter et arbeidsliv som produksjonsarbeidere innen industrien. så en ny data for oss hadde vært fint det også. vi er 58 år og 61 år nu.

Støtte folkeaksjonen mot "Kyss-Mæ-I-Ræva"-konkurranser slik som denne hvor bare den største rævslikkeren har sjanse til å vinne. Hvor seriøst er det å velge ut personen dere liker best, er det en rettferdig konkurranse?
^ Veldig nær seier, altså! ;)

Vinneren
Vi synes imidlertid vinneren hadde hadde klart å koke i hop et unikt svar, som også på finurlig vis kombinerte det å vinne PC-en med det han da kunne bruke de fire tusen kronene til i stedet:

(Ahh, jeg skulle gjerne hatt en bærbar PC, men nå kan jeg jo heller bruke 4.000 kroner på å ...)

... stemme pianoet. Slik at vårt første barn, som blir født senhøstes, slipper å vokse opp til falske jazztoner fra pianoet i et uskjønt samspill med viftelyden fra en gammel Fujitsu Siemens.

Dermed er det Kjetil Helland som stikker av med seieren, og han har fått en hyggelig e-post med beskjed om at han har vunnet en Asus X53E levert av MPX.no.

Gratulerer!