Her er PS3 billigst

Konsollen har vært i salg siden midnatt, men hvor finner du de beste prisene?

Mange har ligget i kø i ett døgn eller to for å sikre seg Sonys nye spillkonsoll, og ved midnatt ble den første konsollen solgt på Sony Center i Karl Johans Gate i oslo. Dog har det ikke vært det samme hysteriet som da Nintendo og Microsoft slapp henholdsvis Wii og Xbox360, og det er fortsatt gode muligheter for å sikre seg en maskin.

Litt av grunnen til det er prisen. Kombinert med den regningsfulle våren her til lands, med årsavgift på bil, studielån, tv-lisens og Gud vet hva i samme måned, har ikke salget gått som varmt hvetebrød i dag, som også var antatt på forhånd.

Men - er du på vakt og sjekker priser før du handler, kan det være en del hundrelapper å spare. Spillmagasinet har undersøkt tilbudene hos de største kjedene her til lands og funnet ut at de dyreste stedene er Expert og Platekompaniet, som selger maskinen til 5995,- uten noen ekstratilbud av noe slag.

Her er PS3 billigst


Høy utsalgspris har også EBGames med 5999,-, men de tilbyr også en innbytteordning med PS2 + 10 spill med 1700,- i rabatt eller PS2 + 5 spill med 1050 i rabatt. Tviler du på at du kommer til å spille PS2 noe særlig mer, er det penger å spare der, med andre ord.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spaceworld tar også 5998,- for konsollen, men lar deg også velge et EA-spill til halv pris, slik at du brått sparer tre hundrelapper; gitt at du hadde tenkt til å kjøpe ett av dem uansett, selvsagt. Free Record shop tar hele 6998, men der får du med HDMI-kabel, en ekstra (dog uoriginal) trådløs håndkontroller og Blu-Ray-filmen Boog & Elliott.

De mest hyggelige tilbudene ser ut til å komme fra Elkjøp og Siba. Elkjøp tar 5495,- for konsollen inkludert Blu-Ray-filmen Taladega Nights (imdb), mens Siba tar 5990 for konsollen med det som vurderes å være det beste lanseringsspillet, Motorstorm (Les Thomas' omtale her (ITavisen)), og Blu-Ray-filmen Kingdom of Heaven.

Her kan du lese ALT om PS3!

(ITavisen)