Her er nyhetene i Windows 7

Vi inviterte Microsoft til å forklare og fortelle.

DinSide og Digi.no inviterte tidligere denne uken Microsoft Norge til å være i vårt studio for å svare på spørsmål Windows 7. Mange av spørsmålene fikk vi fra våre lesere, som ble invitert til å bidra i denne artikkelen.

Windows 7 er Microsofts nye operativsystem, som etterfølger Windows Vista. Interessen rundt lanseringen har vært enorm. Windows benyttes i dag av rundt 90% av alle PC-er i markedet.

Tre deler, nesten en time totalt

Vi har valgt å dele videoen i tre deler, for at leserne enklere skal kunne gå del den bolken som de selv tror er mest interessant. Det er likevel en del referanser i videoene til ting som har blitt sagt tidligere, så det kan være lurt å se det hele i rekkefølge for å få med seg sammenhengen.

I denne første delen presenterer Isabella Alveberg, Windows-direktør ved Microsoft Norge med ansvar for konsumentmarkedet, et utvalg av de nyhetene i Windows 7 som berører de aller fleste av brukerne.


Den andre delen av opptaket er tilgjengelig her. I denne delen fokuseres på nyheter som først og fremst er rettet mot bedriftskunder. Men det vises også funksjonalitet som kan være nyttig for alle typer brukere.


I den tredje delen går vi over til leserspørsmålene. Dette er en den lengste delen og her kommer vi inn på temaer som vil være interessant for de aller flere som vurderer å ta i bruk Windows 7.

Artikkelen fortsetter under annonsen


DinSide Data kommer med mye Windows 7-stoff i neste uke. Den 22. oktober er operativsystemet i butikkene.