Her er nye Google

Flere nyheter i verdens mest brukte søkemotor.

Google er verdens desidert mest brukte søkemotor, og til tross for at konkurrentene legger store ressurser i å konkurrere, ser det ut til å være vanskelig å rokke ved den ekstreme Google-dominansen. Tall fra Hitwise viser dessuten at Google øker sin dominans, mens konkurrentene Yahoo, Microsoft og Ask går tilbake.

Nå har Google i tillegg gjort flere endringer som skal gjøre søkeopplevelsen og resultatene bedre, her er noen av de viktigste.

1. Virtuelt tastatur. Skal du søke på ord med bokstaver som ikke finnes på det fysiske tastaturet? Nå kan du bruke Googles virtuelle tastatur:

Her er nye Google


2. En ny venstremeny som er tilpasset søket ditt, skal gjøre det enklere å avgrense og sortere søkeresultatene. Du kan blant annet avgrense på tidsperiode.

Her er nye Google


3. Stjernemerking av søkeresultater. Kryss på stjernen på søkeresultatene som er mest relevanter for deg. Neste gang du søker på det samme, vil disse ligge øverst:

Her er nye Google


4. Flere designendringer, blant annet lysere logo, og bedre skille mellom søkeresultater og annonser, samt relevante lenker på slutten av siden:

Her er nye Google


Les også:
Bli varslet når en nettside endres