Er Chromebook Pixel Googles nye super-PC? Ja, hevder mange. Se videoen og fortell oss hva du tror. Foto: Skjermbilde fra video
Er Chromebook Pixel Googles nye super-PC? Ja, hevder mange. Se videoen og fortell oss hva du tror. Foto: Skjermbilde fra videoVis mer

Her er Googles super-PC

– Designed by Google, down to the last pixel.

Google har vind i seilene med sitt Chrome OS. Både Acer, HP og Samsung lager såkalte Chromebooks, rimelige bærbare PC-er som benytter Googles operativsystem.

Les om Chromebook-suksessen her

Men foreløpig har Chromebook-ene henvendt seg til et publikum med svært enkle krav, der det meste foregår gjennom nettleseren. Det kan endre seg i tiden som kommer, ikke minst hvis det viser seg at videoen av Google Chromebook Pixel viser seg å være ekte. Og ifølge flere kilder vi har sjekket, er det mye som taler for det. Se også her.

Heftige saker

Videoen viser en svært lekker bærbar PC med berøringsskjerm bestående av hele fire millioner piksler (oppløsning 2.560 x 1.700), som visstnok skal være utviklet av Google selv, eller "designed by Google, down to the last pixel", som det annonseres i videoen.


Bare tull, eller?

Selskapet som har laget videoen heter Slinky.me, og de hevder at videoen lekket til nettet etter at de opplevde innbrudd på serverne sine. Om dette medfører riktighet, om det bare viser et konsept, eller om det er et velregissert stunt fra Google for å oppnå publisitet rundt et kommende produkt, vites i skrivende stund ikke.

Etter at du har sett videoen kan du si din mening i debatten under!