Hendig minnekortleser for USB

Minnekortprodusenten Sandisk lanserer en ny minnekortleser med USB-grensesnitt på Comdex: ImageMate er tilpasset CompactFlash og utnytter USB-hastigheten fullt ut.

 Foto: Sandisk
Foto: Sandisk Vis mer
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Mange digitale kameraer bruker nå minnekort av typen CompactFlash, så spesielt sammen med et digitalt kamera, kan ImageMate gi deg en lettere hverdag.

Bærbare PCer har plasser for PC-kort (PCMCIA), så i slike maskiner er det enkelt å bruke CompactFlash sammen med et enkelt adapter. Har du derimot en stasjonær PC, er det ikke fullt så enkelt, og der kommer ImageMate på banen som et nyttig hjelpemiddel. Og takket være USB-tilkoblingen, er det svært enkelt å flytte den fra maskin til maskin.

ImageMate er et diskré produkt som kobles til USB-porten og fungerer umiddelbart. Ekte Plug&Play er i samme ånd som PC-kortene selv. Hvis du kjører NT eller har en PC uten USB, finnes ImageMate også i en versjon for parallellport.

Veiledende pris på USB-utgaven er 89 dollar, mens parallellportversjonen koster 69 dollar.

Sandisk har også et bredt utvalg av CompactFlash og vanlige PCMCIA-minnekort. Sandisk distribueres i Norge av Microtronica (tlf. 21 30 64 50).

Andre saker fra Comdex