Helt spam-fri

Se hvordan spammerne aldri får tak i e-postadressen din.

Lei av viagra, penisforstørrelser og billige medikamenter? Spammere står for en stor del av av all e-post som blir sendt - og det er ikke særlig hyggelig når det dukker opp i innboksen din. I tillegg til et godt spam-filter, kan en løsning være å ikke gi bort e-postadressen til noen.

Men det samme problemet dukker ofte opp - du skal registrere deg for et eller annet på nettet, men er ikke helt sikker på om det er lurt å gi fra deg e-postadressen til firmaet. Men for å få tilgang til nettsiden må du få en lenke fra firmaet sendt til innboksen din.

Lag en midlertidig e-postadresse

Løsningen er enkel - hva med å bruke en av de mange, og gratis, midlertidige e-postløsningene? Mailcatch.com er en av disse, og har i tillegg et par smarte løsninger.

For det er ikke nødvendig å registrere seg. Når du må oppgi en e-postadresse skriver du bare «hvasomhelst@mailcatch.com» for å opprette en midlertidig e-postkonto. Her kan du bytte ut «hvasomhelst» med, eh ... hva som helst så lenge du har «@mailcatch.com» bak.

Ikke særlig lekkert, men så er det ikke det Mailcatch handler om.
Ikke særlig lekkert, men så er det ikke det Mailcatch handler om. Vis mer



En annen smart løsning med Mailcatch er muligheten for å få en RSS-feed til innboksen din. Dermed kan du følge den fra nettleseren, Google Reader eller et hvilket som helst annet program for å følge RSS-feeder.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan også gå inn på hvasomhelst.mailcatcher.com for å hoppe rett inn i innboksen, eller bruke en iGoogle-gadget. Skulle du ønske å videresende all e-post som kommer til kontoen er det muligheter for det også.

E-post blir lagret alt i fra et par timer, til et par dager ifølge produsenten, som skriver at det er trafikken på nettsiden som avgjør hvor lang tid det tar før den blir slettet.

Ikke for sensitiv e-post

Som du kanskje allerede har skjønt, er ikke MailCatch løsningen hvis du skal sende statshemmeligheter. Hvem som helst kan få tilgang til innboksen, men sjansene blir ganske små hvis du velger en adresse som er vanskelig å gjette seg til. En sunn blanding av tall og bokstaver er gode tips i dette tilfellet.

URL: MailCatcher.com