Kanskje er det ikke et kvalitetsstempel at Paris Hilton liker musikken din?
Kanskje er det ikke et kvalitetsstempel at Paris Hilton liker musikken din?Vis mer

Helgemoro

Uken er forbi, på tide å la seg underholde.

Med nok en helg bak oss er det på tide å slappe av. Og hva er vel bedre enn litt moro i helgen? DinSide Data gir deg som vanlig Helgemoro - det morsomste vi kom over på nettet i uken som gikk.

Sølte kaffe i fanget og saksøkte

Hvem sin feil er det egentlig hvis du søler glovarm kaffe kjøpt på McDonalds i fanget? McDonalds, mente Stella Liebeck, som gjorde akkurat det i 1992. Det inspirerte noen mennesker til å lage Stella Awards - en nettside dedisert til de dummeste søksmålene noensinne.

URL: Stellaawards.com

Kubjelle og Christopher Walken

For deg som ikke er lei av det ennå, her kommer nettsiden som tilfredsstiller deg som aldri får nok av den klassiske sketsjen «I gotta have more cowbell».


Her kan du laste opp en hvilken som helst MP3-fil, og legge på så mye kubjelle og Christopher du bare vil. Deretter kan du embedde den på nettsider. Siden bruker riktignok litt tid, men det er vel verdt det?

URL: Morecowbell.dj

Paris Hilton kjøpte musikken min

Som du kanskje eller kanskje ikke har fått med deg, har et norsk TV-program leid inn Paris Hilton for å sprite opp programmet. Nå har dama jaggu meg kjøpt skiva til undertegnede også, og hun dukka opp på lanseringsfesten!

Kanskje er det ikke et kvalitetsstempel at Paris Hilton liker musikken din?
Kanskje er det ikke et kvalitetsstempel at Paris Hilton liker musikken din? Vis merPhotofunia er en nettjeneste som lar deg putte inn ansiktet ditt i en rekke situasjoner. Så enten du har en hemmelig drøm om å være kvinne, mann eller at Paris Hilton skal kjøpe musikken din er det bare å slå seg løs - Her finner du et stort utvalg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forspill for nerder

Enkelte personer tilbringer voldsomt mye tid foran dataskjermen, og da kan det være greit å kunne friske opp minnet når man endelig får tid til å sosialisere litt med det motsatte kjønn.

Hmmm, hvordan var det igjen?
Hmmm, hvordan var det igjen? Vis mer


xkcd er en utrolig morsom tegneserie, som absolutt er verdt å få med seg.

Fanboy med fritid

Det hevdes at et visst frukt-selskap har en stor skare med fanboys. Noe som er sikkert er at det tidligere nevnte selskapet har minst en, og han har epletrær - i tillegg til altfor mye fritid.

For mange epler - for mye fritid.
For mange epler - for mye fritid. Vis mer


Her får du flere eksempler på litt for mye fritid blandet med en stor porsjon Apple-entusiasme.

Og for deg som faktisk kunne tenke deg å kjøpe et eple likt det ovenfor, fikk du med deg 10 snodige ting du kan gjøre med iPhone?

Ukens spill

I Boombot er det om å gjøre å bruke bomber for å få roboten til å flytte seg til mål.

HelgemoroJo lenger du holder inne museknappen, jo større eksplosjon. Du kan også bruke eksplosive ting som måtte ligge på veien mot mål.

Det var alt vi hadde i denne ukens Helgemoro, men sørg også for å få med deg siste episode av KLiKK.

DinSide Data ønsker deg en riktig god helg!