Har stor tro på mote-harddisker

Memorex har stor tro på at motene er i ferd med å nå nye produktgrupper. Harddisker for eksempel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

"Skinning" er et fenomen menneskeheten har forholdt seg til alle tider. Vi tenker først og fremst på klær, frisyser, biler, hus og omgangskrets, som alltid har vært brukt for å gi omverdenen et bilde av smak, status og kulturell tilhørighet, holdninger og sinnstemninger.

For ti år siden begynte mobilene å bli allemannseie, og plutselig dukket det opp et behov for å skinne en digital duppedings. Mobildekslene sørget for at telefonen kunne matche dressen like bra som Mikke Mus-slipset.

I dag er mobildekslene gått over i historien, først og fremst fordi vi i 2007 har råd til å bytte ut telefonen når vi får lyst på noe nytt, for den gamle blir som kjent verken tynnere eller får større skjerm ved hjelp av et simpelt deksel.

Men skinning av duppedingser som konsept er ikke dødt, det lever videre på flere fronter. Noen har for eksempel stor tro på at mange ønsker å skinne datamaskiner etter humøret. Men de optimistiske fremtidsforskerne som mente at vi om få år ville skinne både bilen, huset og bikkja etter humøret, har sannsynligvis kommet på andre tanker i det siste.

Kler opp harddisken

Memorex derimot, har merket seg at flere og flere av oss har oppdaget gleden av å ha ekstra lagringsplass i form av en flyttbar, ekstern harddisk. Så hvorfor ikke kunne bytte drakt på den, slik at den matcher dressen, bordlampa eller PCen? Deres nye Ultra Traveldrive kommer med tre deksler med forskjellige farger. Avhengig av diskstørrelse er kombinasjonen av farger forskjellig, totalt har Memorex seks deksler å by på.

De har alt fått gull-øl og gulldrakter, og Gullbrann ventes å nå nye høyder på navnestatistikken denne høsten. Nå kan Brann-supportere også få sin egen gull-harddisk.
De har alt fått gull-øl og gulldrakter, og Gullbrann ventes å nå nye høyder på navnestatistikken denne høsten. Nå kan Brann-supportere også få sin egen gull-harddisk. Vis mer


Hva mener du?

Har skinning noe å gjøre på harddisker? (Avsluttet)
Ja, dette er kult!(30%) 104
Nei, dette er tull og tøys(29%) 102
Interesserer meg ikke(29%) 101
Jeg savner gulldeksel. Hilsen Brann-fan(13%) 44
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Inni kabinettet sitter en 2,5" 5.400 rpm harddisk med 80, 120 eller 160 GB kapasitet og 8 MB databuffer. Den kommuniserer med PCen via USB2.0 HighSpeed (teoretisk 480 Mb/sek), og trenger ikke mer strøm enn den får gjennom USB-porten. Disken leveres med programvaren TotalMedia Backup fra ArcSoft, som skal sørge for at sikkerhetskopiering av dokumenter og innstillinger går av seg selv.

Prisen på den dyreste disken er 149 dollar i USA, vi har foreløpig ikke sett priser her hjemme, men disken skal være på vei ut i butikkene. Mer informasjon hos Norcom AS.

Les også:
En lynrask disk i bærbar
Nye lagringsrekorder
En terabyte på skrivebordet

[Ugjyldig objekt (debatt)]