Hamster Free ZIP Archiver

Enkelt, brukervennlig og oppdatert filpakking.

Filpakking var en gang tvingende nødvendig for å få plass til alle dokumentene på disketten, eller for å spare minutter og tilhørende tellerskritt når skoleoppgaven skulle sendes til korrekturlesning pr epost.

I dag er det helt andre grunner til å bruke ZIP-formatet eller andre pakkeformater, én av dem er ganske enkelt å samle en rekke filer som hører sammen når de skal sendes eller deles elektronisk.

Splitter opp og passordbeskytter

Et moderne operativsystem har innebygd støtte for både å opprette, og pakke ut zip-filer. Men noen ganger trenger du ekstrafunksjonalitet, for eksempel støtte for flere pakkeformater, passordbeskyttelse og deling av filer - for eksempel for å få plass på CD.

Til disse oppgavene finnes det et hav av programmer å velge mellom, men få av dem er like brukervennlige og har et så oppdatert grensesnitt som Hamster ZIP Archiver - som attpåtil foreligger i norsk språkdrakt.

Her er nemlig både valg av format, oppdeling, passordbeskyttelse og komprimeringsnivå lett tilgjengelig uten å måtte saumfare menyer og undermenyer.

Støtter det meste

Og høyreklikker du på en svær fil eller mappe, kan du på direkten velge om du vil pakke til én eller flere zip-filer. 7z-formatet støttes også, og i tillegg kan Hamster ZIP Archiver pakke ut en rekke andre formater - for eksempel RAR, LZH og LHA.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hamster Free ZIP Archiver


Det beste av alt er at programmet er gratis - men vær obs på at du bør velge tilpasset installasjon og velge bort det du ikke ønsker av vedheng - som installeres automatisk hvis du ikke er oppmerksom:

Hamster Free ZIP Archiver


Du finner mer informasjon om Hamster ZIP og kan laste ned programmet fra Hamstersoft.com. Det fungerer i Windows XP og nyere.