Halo 2 underveis

To av de mest populære spillene to XBox får oppfølgere, riktignok om en stund. Vi gleder oss!

Halo 2. Klikk for større utgave.
Halo 2. Klikk for større utgave. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en hyggelig nyhet Microsoft kom med på torsdag - to av XBoxens store hits, Halo og Project Gotham Racing, har oppfølgere under utvikling.

Project Gotham Racing 2. Klikk for større utgave.
Project Gotham Racing 2. Klikk for større utgave. Vis mer

Halo, som fremdeles er et av de aller beste spillene til XBox (les anmeldelsen her), handler om den genetisk modifiserte supersoldaten Master Chief, og hans kamp mot en ond rase kjent som Covenant. Spillet imponerte med sin nydelige grafikk, intelligente fiender, morsomt våpensystem og originale brett (med unntak av noen ganske repetitive innendørs områder). Halo 2 er en direkte fortsettelse, og Master Chief er igjen helten. Han kommer til å slåss mot det som er igjen av Covenant, pluss flere nye fiender. Arsenalet vil bli utvidet med nye, kraftfulle våpen, og det vil være dobbelt så mange kjøretøy tilgjengelige. Den allerede imponerende grafikkmotoren vil også gjennomgå forbedringer.

Project Gotham Racing 2 er også underveis, og vil gi oss mer av det samme. Spillet inkluderer over 50 biler, flere av dem nye, og nye byer, blant annet Edinburgh og Hong Kong. Det vil dukke opp flere måter å tjene kudos på, samt er nytt rangeringssystem.

Begge spillene vil kunne spilles online via XBox Live-tjenesten.

Halo 2 ventes i butikkene høsten 2003, mens Project Gotham Racing kommer i begynnelsen av 2004.