Guillemot Maxi Studio ISIS

Guillemot lager både spaker, ratt, grafikkort og lydkort for spill. De har også et seriøst alternativ for musikere, Maxi Studio ISIS. Dette er en omfattende pakke på mange måter, litt annerledes enn de andre i testen, men kraftig.

Guillemot Maxi Studio ISIS
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Maxi Studio ISIS presenterer seg som et avansert hjemmestudio som samtidig er egnet til spill og multimedia. Det støtter 3D-lyd, og kan kobles til et fire-kanals høyttalersystem. Hovedvekten er likevel lagt på musikkbruk.

LES OGSÅ:

Innholdet i pakken

Det som umiddelbart er den mest iøynefallende forskjellen, er at Guillemot sin inn&ut-tilkobling ikke er laget for å monteres i fronten på PCen. Den er helt frittstående, selv om den har dimensjoner som en halv 19-tommers rack-enhet. Vi fant ingen skruehull beregnet på å feste boksen i en rack-skinne.

I tillegg til boksen, er det 2 kort, men det er bare det ene kortet som trenger en egentlig kortplass. Det lille kortet trenger bare en brakettplass, så du står ganske fritt med hensyn til plassering, begrenset av lengden på flatkabelen som forbinder kortene.

TIPS: Det er også mulig å plassere kortet i en ledig kontaktplass i selve kabinettet. Mange PC-kabinetter av ATX-type har slike nesten utstansede plasser for kontakter, hvor det bare er å brekke ut en metallbit som dekker hullet. Du fjerner så braketten på det lille kortet, og monterer det direkte i kabinettveggen. Dette forutsetter at det ikke støter borti andre komponenter. Det må du sjekke nøye, siden det varierer sterkt mellom forskjellige kabinetter og hovedkort.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den eksterne boksen kobles til det lille kortet med en 25-leders kabel. Denne minner om en eldre type seriekabel, men er mykere og er av god kvalitet. Lengden er to meter, så du kan ha PCen plassert under arbeidsbordet. De fleste velger å gjøre dette på grunn av harddisk- og viftestøy.

Inne i boksen sitter det 20-bits A/D/A-konvertere, som gir det lille ekstra i signal/støyforholdet. Egenstøyen er svært lav, som på en meget god CD-spiller.

Videre til Tilkobling og installasjon