Gratisprogrammene du absolutt ikke trenger!

Nettet formelig flyter over av gratisprogrammer, og mens de fleste fokuserer på de nyttige, har vi tatt en titt på programmene du mest sannsynlig kan klare deg foruten.

UltraMorse

Gratisprogrammene du absolutt ikke trenger!Her kan du friske opp på morsekoden din - programmet lar deg nemlig generere tilfeldig tekst og spiller av teksten som morsekode. Programmet har også rasende praktiske funksjoner som brukerdefinert tonehøyde (Hertz) (så du kan teste hørselen din?) og valgfri avstand mellom pipene. Les mer her.

KARL Chatbot

Gratisprogrammene du absolutt ikke trenger!Ensom? Alene? Lei deg? Ikke fortvil, KARL redder dagen - hvis du har sosial IQ som en gullfisk. KARL, representert ved en ganske dum trollmann, skal visstnok plukke opp nøkkelord i setningene dine og gi deg et fornuftig svar. Da vi spurte om han hadde lest de siste nyhetene på "YourSite Data" (Karl foreslo at vi skulle prate om Internett, og norskstøtten er heller dårlig i dette programmet) fikk vi "Why not?" som svar. Les mer her.

Oppnå målene dine med beskjeder til underbevisstheten!

Nå har du ingen unnskyldning for ikke å ha oppnådd mål du har satt deg - MB Free Subliminal Message Software viser med jevne mellomrom en "diskré" tekstboks på skjermen din. Du taster inn hvilke mål du vil oppnå før en valgt dato, og så går resten av seg selv. Dette programmet må jo funke, da målet mitt var å skrive denne artikkelen til Helgemoro. Les mer her.

Ned Flanders anbefaler

Vi er sikre på Ned Flanders i tv-serien "The Simpsons" ville jublet over dette programmet. GuessRef viser en tilfeldig valgt tekst fra bibelen, og så må du skrive inn hvilket vers og del av bibelen det tilhører. Du kan laste opp poengsummen din og sammenligne den med den lokale søndagsskolen, samt laste ned programmet fra denne lenken.

Artikkelen fortsetter under annonsen

NB: Vi har testet disse programmene for virus og spyware ved å bruke tjenesten virustotal.com. Dinside kan likevel ikke garantere at alle programmene er fri for uhumskheter. Brukes på eget ansvar.

Mer Helgemoro