Free Opener leser de fleste aktuelle filtyper. Fiffig alt-i-ett-løsning.
Free Opener leser de fleste aktuelle filtyper. Fiffig alt-i-ett-løsning.Vis mer

Gratisprogram viser mer enn 80 filtyper

Kvitt deg med "ukjent format"-problemet.

Hender det at du kommer over filer du ikke klarer å få åpnet i Windows? Vi tipper svaret er ja. Hvis vi ser bort fra tilfellene der det er en feil i filene, skyldes problemet som regel at du ikke har installert programmet som filen ble opprettet i.

Gratis hurtivisning

Da kan et verktøy som Free Opener komme deg til unnsetning. Programmet kan åpne og vise mer enn 75 forskjellige både vanlige og mindre vanlige filtyper, inkludert Office-dokumenter, PDF-filer, Photoshop-grafikk, pakkeformater, samt en rekke musikk- og videoformater - bare for å nevne noe.

En liste over støttede filformater finner du her.

Les også: Everything finner alle filene

Ingen redigering

Vi hadde ikke noen problemer med å vise alle filene vi prøvde å åpne, men enkelte Office-dokumenter tok imidlertid litt tid å "dekode".

Her ser du noen av forsøkene:

Free Opener kan også skrive ut innholdet i filene du åpner, men merk at det kun kan vise innhold. Du kan for eksempel ikke merke/kopiere/redigere tekst. Spesielt merking og kopiering hadde vært supert å få på plass. Innholdet i pakkede filer kan imidlertid pakkes ut.

Programmet er uansett gratis, og fungerer i alle nyere Windows-versjoner. Du finner mer informasjon og kan laste ned Free Opener fra www.freeopener.com.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lekkert, gratis pakkeprogram

Tipset ble oppdatert sist 29. oktober 2011