Gratis oppdatering av Office 2000

Som vanlig med Microsoft-produkter, slippes oppdateringer (service-pakker) en tid etter at produkter er sluppet første gang. Nå er den første oppdateringen av Office 2000 lagt ut til gratis nedlasting.

Foreløpig er oppdateringen bare tilgjengelig for brukere av den engelske utgaven av Office, men Microsoft kommer med pakker for alle de 32 språkversjonene etterhvert. Den første kommer tidlig i april. I følge PC World Norge kommer den norske utgaven den 19. mai.

Viktig å benytte

Oppdateringer som denne inneholder som oftest få nye funksjoner som ikke er tilgjengelig allerede, og det er også tilfellet med denne pakken. Men den inneholder et stort antall feilrettinger i selve programkoden i de ulike priogrammene, og Microsoft anbefaler derfor alle brukere å laste ned pakken.

Pakken anbefales brukt uansett om du bruker Windows 98 eller Windows 2000. Når pakken installeres, må du ha CD-ROMen med Office klar. Denne kreves for at pakken skal installeres.

Pakken vil komme i to hovedvarianter. Den ene er for nettverksinnstallasjoner, og den andre for enkeltinnstallasjoner. Pakken er tilgjengelig gratis på denne siden. For enkeltinnstallasjoner må du laste ned 26-40 MB avhengig av hvilken utgave av Office du benytter.

For en helt komplett oversikt over absolutt alle endringene i Service Release 1, kan du laste ned dette regnearket i Excel-format fra Microsoft (høyreklikk på lenken og velg "Save target as..."). Filen er på 316 KB, og er på engelsk.