Gratis, men bare i dag!

Vi har skrevet om dette nettstedet før - i dag synes vi spillet som gis bort virket såpass artig at vi synes det var greit å tipse om det.

Hver lørdag er det ekstra morsomt på DinSide. Ikke bare kan du se morsomme ting i reiseredaksjonens Lørdags-takeoff, men vi i dataredaksjonen samler også hver uke inn både ITavisens spilltester og noe av det morsomste vi har snublet over i uken som gikk under paraplyen Helgemoro, som du finner på denne siden.

Der omtalte vi for noen uker tilbake nettstedet Giveawayoftheday, som hver dag gir bort ett spill og ett program som ellers koster penger - med utviklernes velsignelse, selvsagt. De får lov til å reklamere litt for andre programmer de har til salgs, og så vinner alle på det. Programmene er kun tilgjengelige i ett døgn og må også installeres innenfor dette døgnet.

Spillet som er gratis i dag (mandag 19. februar) er Hyperballoid Complete Edition. Det er en Arkanoid-klone som byr på finfin grafikk og 150 kreative nivåer - en av de bedre vi har sett. Installering foregår ved først å installere spillet og deretter kjøre aktiveringsprogrammet som er inkludert i zip-arkivet du laster ned.

Hyperballoid koster til vanlig $19.95, noe det også vil gjøre fra og med klokka 0900 på tirsdag, så her gjelder det å smi mens jernet er varmt.

Du finner spillet her.

NB! Tiden er ute og Hyperballoid Complete Edition er nå ikke lenger mulig å laste ned. Dagens spill er imidlertid Star Blaze, som jaggu ser ut som en godbit det også.