Gratis Acronis TrueImage ble fjernet

NYHET: Dette programmet lar deg ta backup av hele eller deler av harddisken, og gjenoppretter alt når noe går galt.

OPPDATERT: På grunn av enorm pågang har Acronis beklageligvis stoppet muligheten til å laste ned en gratisversjon av Acronis TrueImage.

Acronis er en av de store aktørene innenfor speilbilde-teknologi, som i praksis betyr (sikkerhets)kopi av partisjoner og disker, med rubb og rake. Kopien kan foreligge i form av en fil som for eksempel kan brennes til DVD eller ligge på serveren, eller innholdet kan speiles direkte til en ny harddisk - smart for eksempel dersom du oppgraderer til en større disk.

Hvis du velger fil-løsningen kan du for eksempel gjenopprette til et tipp topp windowsoppsett på få minutter. Et annet vanlig bruksområde er utrulling av samme oppsett på mange maskiner. En slik løsning krever imidlertid at maskinvaren er den samme på alle maskinene som bruker samme speilbildefil.

Overflødig i Vista

Windows Vista vil ha innebygd speilbildefunksjonalitet når det lanseres på nyåret, men dersom du bruker en eldre versjon av Windows må du ty til tredjepartsleverandører, der Symantec og Paragon er blant de største ved siden av Acronis.

Gratisutgave fra Acronis

Det tyske nettmagasinet Winfuture.de melder nå om at Acronis TrueImage 7.0 er lagt ut til gratis nedlasting og bruk.

OPPDATERT: Denne muligheten er dessverre tatt bort.

Gratis Acronis TrueImage ble fjernet


Dette er ikke siste versjon av programvaren, men har likevel det meste av hva du kan forvente av en speilbildeløsning for skrivebordet, inkludert backup av systempartisjonen mens Windows kjører, nettverksstøtte, innebygd brennefunksjon etc.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Siste versjon av programmet er 9.1, og versjon 10.0 er på trappene i følge vår kilde. Du kan lese vår test av 9.1 her.