GPRS nytt fra Motorola

Motorola presenterte intet mindre en fem nye GPRS telefoner.

[Ugjyldig objekt (NAV)]
Motorola Timeport 280
Motorola Timeport 280 Vis mer
Motorola Timeport 260
Motorola Timeport 260 Vis mer
Motorola Accompli 008
Motorola Accompli 008 Vis mer
Motorola Vseries 66
Motorola Vseries 66 Vis mer
Motorola Talkabout 192
Motorola Talkabout 192 Vis mer

Jon Garriques uttalte til CeBIT News at GPRS fra nå av vil være standard i alle deres nye mobiltelefoner. Med en knallhard åpning styrket de GPRS portofolioen med fem nye modeller. Her får du en kort presentasjon av alle sammen.

Timeport 280 – business telefonen

Telefonen har et stort display med god oppløsning og kan enkelt synkroniseres med PCen. Med vibrasjonsvarsling og ordbok er dette Motorolas effektivitets-telefon for alle på farten.

Timeport 260 – ultrasynkront

Integrert modem gjør at du enkelt kan skifte mellom tale- og datafunksjonene, og TrueSync programvare sørger for kompatibilitet mellom PC og telefon. Timeport 260 fungerer i GSM 900, 1800 og 1900 nettet.

Accompli 008 – Motorolas design-revolusjon

Som en blanding av PDA og mobiltelefon, fremstår Accompli som begynnelsen på en helt ny generasjon design-telefoner fra Motorola. Telefonen er utstyrt med en stor trykkfølsom skjerm og håndskrift gjenkjenning til følgende språk: Engelsk, fransk, spansk, fransk, tysk, italiensk, svensk og portugisisk. Til og med kinesisk forstår telefonen, men norsk – det blir for vanskelig.

Vseries 66 – Verdens minste i 3 GSM nett

Er markedets minste GPRS telefon som fungerer i alle GSM-nettene. Har stemmestyrt oppringning og et godt utvalg i utskiftbare deksler.

Talkabout 192 – Animerte skjermsparere

Sist men ikke minst: GPRS telefonen som viser animerte skjermsparere og ikoner. Med ordbok for forenklet SMS-funksjonalitet er det lite tvil om at dette er Motorolas nye ungdomstelefon.

Artikkelen fortsetter under annonsen