GPRS nyheter fra Ericsson

Ericsson, som nylig outsourcet hele mobilproduksjonen, lanserte to nye GPRS telefoner her på CeBIT.

[Ugjyldig objekt (NAV)]
Ericssons nyeste GPRS telefon, T68, tok pusten fra de fleste
Ericssons nyeste GPRS telefon, T68, tok pusten fra de fleste Vis mer
Ericsson R520
Ericsson R520 Vis mer
Ericssons T39
Ericssons T39 Vis mer

Ericsson lanserte flere nye telefoner på CeBIT, men kun to av disse var laget for GPRS-teknologien.

T68 – CeBITs lekreste overraskelse

Under presentasjonen av de nye mobiltelefonene fra Ericsson tok T68 pusten fra de fleste kritiske mobil-journalistene. Antennen er fjernet og designen totalt forskjellig fra de gamle, trauste Ericsson-klossene. Telefonen har farge-display, mulighet for MMS (Multimedia Messaging Service), innebygd Bluetooth og fungerer i alle GSM-nettene (GSM 900/1800/1900). Ericsson vil foreløpig ikke si annet om batteri- og minne kapasiteten enn at den skal være kraftig forbedret fra alle tidligere modeller.T68 vil være å finne i norske butikker innen utgangen av året.

R520 – Først ut

R520 var Ericssons første GPRS telefon, og har de samme spesifikasjonene som telefonen over. Designen er av god gammel Ericsson-kvalitet. Selv om dekslet er laget i moderne materiale, er formen lite sexy.

T39 – Kombinert GPRS og HSCSD

Ericssons andre GPRS telefon er laget for å fungere i alle GSM nettene, og kan i tillegg til å bruke GPRS til rask dataoverføring også bruke HSCSD (high-speed circuit-switched datatransfer). Telefonen har også innebygd Blutooth. Batteriet har en stand-by tid på 300 timer(12 dager) og en taletid på 11 timer.

T39 kommer i butikkene i løpet av andre kvartal i år.