<strong>GLEMT DEG?</strong> Mange har opplevd å logge seg på Spotify fra en ny maskin og glemt å logge ut igjen. Foto: ALL OVER PRESS
GLEMT DEG? Mange har opplevd å logge seg på Spotify fra en ny maskin og glemt å logge ut igjen. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Glemt å logge av Spotify?

Her er trikset som logger deg ut fra alle enheter.

Publisert
Sist oppdatert

Har du vært på fest eller på besøk hos noen i sommer og logget på med Spotify-kontoen din fordi spillelistene dine er så gode at de deles med resten av verden?

Da kan det hende du har glemt å logge ut igjen, og det er jo kjedelig, siden Spotify ikke tillater at flere enheter strømmer musikk samtidig. Dermed kan du oppleve at musikken din plutselig settes på pause fordi noen starter avspilling et annet sted.

Enkel oppskrift

Heldigvis finnes det en løsning. Alt du trenger å gjøre er å logge deg på spotify.com, trykke på brukernavnet ditt og «account»-lenka.

Der finner du knappen «sign out everywhere», som umiddelbart logger deg ut fra alle enheter der du er logget på. Det betyr med andre ord at du må logge på igjen på enhetene du vil bruke.

PS! Da vi testet ble vi logget av både på PC og Android-telefonen. iPhone, derimot, lystret ikke kommandoen.

<strong><strong>LOGG UT:</strong></strong> Fra Spotifys nettsider kan du logge ut fra alle enheter ved å trykke på denne knappen.
LOGG UT: Fra Spotifys nettsider kan du logge ut fra alle enheter ved å trykke på denne knappen. Vis mer


Glemt å logge av Facebook?

Kanskje er det ingen krise med Spotify, men det kan være langt surere å ha lånt en PC og glemt å logge seg av Facebook.

Heldigvis finnes det også et triks her, som etter vår erfaring fungerer 100 prosent:

Glemt å logge deg av Facebook?

Glemt å logge av Gmail?

Også Google lar deg logge ut andre maskiner fra kontoen din. Du finner valget under «detaljer» helt nederst til høyre.

Da spretter det opp et vindu som viser alle enheter du er logget på fra, der du også finner en knapp du kan trykke på for å logge deg ut fra alle enheter.

Les også: Slik blir Gmail sikker som banken

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer