Glem Office - bruk nettleseren

TIPS: Snart er nettleseren alt du trenger for å kunne utføre jobben.

Hva tror du?

Vil programmer i nettleseren erstatte lokale installasjoner på sikt? (Avsluttet)
Definitivt!(47%) 139
Neppe(41%) 122
Forstår ikke spørsmålet...(12%) 37
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Det er lenge siden nettleseren kun ble brukt til å lese statiske websider. Interaktiviteten blir stadig mer avansert, og flere programmer som du tidligere måtte installere på PCen din, kan nå kjøres direkte i nettleseren, og er dermed tilgjengelig fra hvilken som helst PC. Blant de første var epostklienten fra Hotmail, og siden har det dukket opp stadig mer avanserte epostlesere. Webklienten til Outlook for eksempel, har mesteparten av funksjonaliteten innebygd, inkludert dra&slipp, sprettopp-beskjed når du får ny epost mm.

Fulle kontorpakker

DinSide omtalte for en tid tilbake kontorpakken gOFFICE, en nettbasert kontorpakke der alle dokumentene dine lagres på nett, og er tilgjengelig over alt.

Glem Office - bruk nettleseren


Eller hva sier du til å fjernstyre andre PCer - direkte i nettleseren? Da kan du for eksempel sitte hjemme og jobbe med programmene dine på jobben, uten at programmene er installert lokalt. Les mer om en slik gratisløsning her.

Vårt søstermagasin Digi har tatt for seg de ti mest spennende alternativene til Microsoft Office, som alle kan kjøres direkte i nettleseren. du finner artikkelen her.

Tilbake til helgemoro