Gled deg til PlayStation Experience!

Førstkommende helg kommer PlayStation-supershowet til Oslo, og for en hundrelapp kan du kose deg med de nyeste spillene til PS2 i fem timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med 50 millioner solgte maskiner i verden, derav 1 million i Norden, er Playstation 2 den ubestridt mest populære spillkonsollen gjennom tidene. Nå arrangerer den norske distributøren av PlayStation 2, Nordisk Film, en gigantisk utstilling av eksisterende og kommende titler til spillmaskinen.

Stedet er Vallhall i Oslo, og det betyr 6.000 kvadratmeter med spill, konserter og underholdning. Det vil være 200 spillkonsoller på plass, og over 80 nye spill skal vises frem. Blant disse er Ratchet & Clank 2, Gran Turismo 4, Medal of Honor: Rising Sun og selvsagt mange flere.

Bortsett fra spilling vil det foregå massevis av diverse arrangementer i løpet av PS Experience, opplyser Nordisk Film. Konserter med blant annet Diaz, Christine, Dina og Trucks står på plakaten, rallystjernen Henning Solberg kommer til å være tilstede mesteparten av tiden, det vil være førpremiere på storfilmen Underworld, Norges beste skatere skal vise seg frem, det blir kampsportoppvisning og danseshow.

Vallhall kommer til å være delt opp i 13 temaområder (Racing, Movie, Dance, Horror, osv) og det vil finnes et eget område for de over 18 år.

image: Gled deg til PlayStation Experience!PS Experience er åpent 8. og 9. november, og billetten for å komme inn koster 100 kroner. Én billett gjelder for halve dagen – fra 10 til 15 eller fra 16 til 21.

Fra London til Oslo

PlayStation Experience er nytt i Norge, men det ble arrangert i London i år og i fjor i forbindelse med ECTS-messen. Vi var innom arrangementet nå i august, og det var definitivt en imponerende opplevelse. Utstillingen var kjempestor (riktignok blir Oslo-utgaven noe mindre), og det skjedde mye spennende der. Vi likte det retro/futuristiske-interiøret, og heldigvis er det det samme stilige utstyret som allerede rigges opp i Vallhall etter transport fra København natt til tirsdag.

Vi synes det er positivt av Nordisk Film å bringe dette showet til Oslo, og vi vil selvsagt ta turen innom – og kommer tilbake med en oppsummering neste uke.

Du kan i mellomtiden se på vår bildespesial fra ECTS/PlayStation Experience i London tidligere i år.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!