Gjenopprett slettet spilleliste i Spotify

Joda, det er mulig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra tid til annen er vi alle kløner, enkelte oftere enn andre. Personlig har jeg for eksempel opplevd å sortere ut muttere fra en skuff fylt med skruer og muttere, for deretter å tømme mutterne tilbake over skruene.

Det første som slo meg etter denne utrolig klønete fadesen, var Edit - Undo, noe som selvfølgelig fungerer dårligere i det virkelige liv enn på PC-en.

Og de fleste av oss har vel opplevd å være kløner på PC-en også, og slettet ting vi egentlig hadde lyst å ta vare på, ting vi har brukt lang tid på å forme til vårt velbehag.

En spilleliste i Spotify, for eksempel.

For hva skjer, når du med en selvsikker mine har trykket bekreftende på spørsmålet "Do you really want to delete this playlist", bare for sekunder senere å oppdage at det var riv ruskende gal løsning? Jo, menyvalget Edit - Undo.

Problemet er bare at Edit - Undo ikke er tilgjengelig når du sletter en spilleliste. Menyvalget er der, men det er grået ut for anledningen.

Tre løsninger

Fortvil ikke. Tastekombinasjonen for angring, CTRL - Z, fungerer ofte likevel (CMD - Z på Mac), og noen tideler senere er spillelisten forhåpentligvis tilbake. Ja, for har det gått for lang tid, vil ikke dette trikset fungere, skriver Spotify på sine supportsider. Hvor lang tid "for lang tid" innebærer, vites ikke. Trikset fungerte i hvert fall noen minutter etter at vi klønet det til.

Spotify legger imidlertid til at hvis du har koblet Spotify mot Facebook, vil du kunne se din Spotify-aktivitet der. Let deg fram på tidslinjen din til spillelisten du slettet, klikk på den, og vips - så vil den være tilbake, hevdes det. Og her skal det ikke være noen tidsgrense.

Hvis du ikke har koblet Spotify mot Facebook, og CTRL - Z ikke fungerer, må du ha manuell hjelp. Det kan du få ved å fylle ut dette skjemaet.

Kilde: Spotify.