Kameraer, skrivere, skannere og spilldingser. Snart er det meste tilgjengelig i isblå iMac-design. Foto: TK
Kameraer, skrivere, skannere og spilldingser. Snart er det meste tilgjengelig i isblå iMac-design. Foto: TKVis mer

Gjennomsiktig digitalkamera

Er du på jakt etter isblå dataprodukter som står til iMac´en, får du stadig flere muligheter. Både Epson, Kodak og Agfa satser på iMac-brukere og andre som er på jakt etter litt mer spesielle datafarger. Her er bildene av de nye produktene.

At så tunge aktører som Epson og Kodak satser på å fri til iMac-brukere bærer bud om at dette er en trend som har kommet for å bli. Ryktet vil ha det til at Apple brukte spesialister på sukkertøy når fargene ble valgt ut. Dette er ikke en helt ny trend, og vi har tidligere skrevet om Agfas selvlysende skanner, som er så gjennomsiktig at du garantert imponerer naboen når du skanner.

USB

Som kjent er iMac utstyrt med USB, og det er produsenter som satser på denne standarden som også tilbyr drivere og farger tilpasset iMac.

Yndig og isblått

Epson satser på den isblå valøren på skriveren Stylus Colour 740. Vi har tidligere testet skriveren i "normal" utgave. Her kan du lese hele omtalen.

Kodak er også i startgropen for å fri til iMac-brukere og andre med spesiell fargesmak. Kameraet DC240 kommer i iMac-design.

I tilllegg er det selvsagt en lang rekke stort og smått utstyr som kommer med det som noen vil karakterisere som gusjeblått/grønt. Iomega har blant annet en zip-disk med designet.