Gir bort programvare for 800 kroner

Bruker du Mac, bør du få med deg dette.

Mac-brukere har lenge kunnet kjøpe programvare for en billig penge gjennom tjenesten Macheist.com. Programvaren blir solgt i pakker, der flere og flere programmer blir låst opp jo flere som kjøper pakken.

Brorparten av programvaren har vært av relativt ukjente karakter, men det betyr ikke at det ikke har vært flere godbiter for Mac-brukerne.

Gir bort nanopakke

Denne gangen er det en såkalt «nano»-pakke som gis bort - seks shareware-programmer deles ut mot at du registrerer deg på nettsiden.

Men vil du ta del i moroa bør du skynde deg - det er kun en dag igjen.

I pakken får du blant annet twitter-klienten Twitterrific, to skriveprogrammer, et Tower-defense-spill i 3D, et program som laster opp skjermbildene du tar automatisk og et kjekt lite program som heter Shovebox.

Shovebox fungerer som en eske du samler informasjon i. Ringer telefonen når du sitter ved maskinen og du må skrive ned noe, bruk en egendefinert tastatursnarvei og skriv det ned - teksten blir lagt til i esken din. Du kan også dra URLer eller tekstdokumenter til det lille ikonet som plasserer seg i den grå menyen øverst.

Alle programmene er opprinnelig Shareware, og de koster egentlig i overkant av hundre kroner hver.

Du finner pakken på Macheist.com.

Artikkelen fortsetter under annonsen