Gi fingeren!

Passord er ikke tilstrekkelig for å ta vare på sikkerheten. Nå kommer Kingston med en ny og rimelig løsning for lesing av fingeravtrykk.

Mengden av passord og koder øker, og det blir for mange problematisk å holde oversikt. Dette fører til at mange velger snarveier, som å la Windows huske alle passord, eller bruker det samme passordet over alt.

Dette går ut over sikkerheten, som kan være kritisk i mange virksomheter.

IdentiGuard - sikkert og rimelig

Kingston, som de fleste kjenner som leverandør av minne for PC, har nå lansert en serie produkter som tar hånd om denne problematikken. Eller rettere sagt setter fingeren på problemet.

Det dreier seg om avlesing av fingeravtrykk.

Tidligere har denne typen utstyr vært spesialløsninger som har vært alt for kostbare for de fleste virksomheter. Kingstons IdentiGuard-enheter er derimot priset som vanlig tilleggsutstyr for PC, og gjør denne teknologien tilgjengelig for de fleste.

For bærbar eller stasjonær

Føleren kommer i to utgaver, forskjellen er tilkoblingen, som er tilpasset for bærbare eller stasjonære PCer.

USB-versjonen er først og fremst beregnet for stasjonære PCer, og plasseres på skrivebordet ved side av PCen.

PCCard-utgaven settes i spalten på en bærbar PC, og med et lite trykk kommer flaten med føleren ut av kortet, klar til bruk.

Et enkelt trykk erstatter så alle passord, som gjør det enklere både for brukeren og driftsavdelingen. Glemte passord er historie, og de kan heller ikke komme på avveier.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Priser

Anbefalt utsalgspris er 1.790,- kroner eks mva for PCCard-utgaven av IdentiGuard.
USB-utgaven vil ligge rundt 1.490,- kroner eks mva

Produktene distribueres i Norge av EET og Ingram Micro