Gallery Wizard - Fotoalbum på nett

Ønsker du å legge ut mange fotografier på hjemmesiden din? Da trenger du et program som kan gjøre prosessen enkel for deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gallery Wizard 1.0 er et gratisprogram som lager miniatyrutgaver av digitale bilder, og genererer nødvendig html-kode slik at bildene presenteres ryddig på hjemmesiden din.

Praktisk

Programmet lar deg velge en hel mappe eller utvalgte bilder, og gir deg flere alternativer for hvordan bildene skal presenteres. Du kan blant annet velge størrelse på miniatyrene, kompresjonsgrad og hvor mange som skal vises på hver side. Du kan også endre skarpheten i miniatyrene og legge ramme på dem, og til slutt til og med endre HTML-koden som genereres - direkte i programmet.

image: Gallery Wizard - Fotoalbum på nett

Miniatyrene er raske å laste, og fungerer som lenker til store utgaver av de samme bildene. Dermed kan alle som besøker hjemmesiden din raskt få et overblikk over bildene, og klikke på bilder de ønsker å se i full størrelse.

Gratis

Gallery Wizard er veldig enkelt å bruke, og kan lastes ned fra denne adressen (1 MB). Programmet virker i Windows 95 eller nyere.