Lag morsomme bilder med deg selv i hovedrollen.
Lag morsomme bilder med deg selv i hovedrollen.Vis mer

Funny Photo Maker

Lag morsomme bilder med deg selv i handlingen.

Joda, det finnes en rekke nettjenester som lager morsomme bilder av og for deg, men Funny Photo Maker tar det hele ned til din egen datamaskin. Dette er en lettvekst-bildebehandler som har fokus på å lage morsomme situasjonsbilder, gjerne med deg selv som modell. Du laster ganske enkelt inn et bilde, og klikker på en av de mange malene for å sette bildet ditt inn i forskjellige situasjoner.

Du kan også legge på effekter som dråper, glass og snøvær, uten at du behøver å kunne en døyt fotobehandling.

Aller morsomst er imidlertid "Face Fun", der du kan sette ansikter på alt fra kjente malerier til vaskebjørner.

Samleside: Gratisprogrammer

Slik gjør du det

Med et klikk med musen kan du tilpasse ansiktsfarger og strukturer, og en annen knapp tilpasser utsnittet ditt til å passe med "hullet" som ansiktet skal plasseres i. Men vi sitter vel igjen med inntrykk av at det smarteste er å bruke bilder der man ser rett fram, ellers kan resultatet ofte bli i overkant ekspresjonistisk.

Når du har gjort deg ferdig kan du eksportere bildet til flere forskjellige bildeformater, men du kan ikke poste dem direkte til Facebook eller bildetjenester på nett. Det må du i tilfelle gjøre manuelt.

Uansett: Funny Photo Maker er et morsomt program, og like viktig: Det er helt gratis å laste ned og bruke. Det fungerer i Windows XP og nyere. Du finner mer informasjon og kan laste ned programmet fra denne siden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her kan du se noen av våre kreasjoner:

Lag morsomme bilder med deg selv i hovedrollen.


Her ser du flere eksempler på effektene du har tilgjengelig.

Her er et gratis Photoshop-alternativ