<B>HER FÅR DU SE ALT:</B> Det er ikke så lett å få oversikten over utvalget i Microsofts digitale nettbutikk - Windows Store. Med MetroStore Scanner blir det betydelig enklere.
HER FÅR DU SE ALT: Det er ikke så lett å få oversikten over utvalget i Microsofts digitale nettbutikk - Windows Store. Med MetroStore Scanner blir det betydelig enklere.Vis mer

Full oversikt over Windows Store

Ny nettjeneste viser alle appene.

Windows Store er nettbutikken for apper i Windows 8, og i skrivende stund inneholder den mer enn 25.000 apper. Microsoft har imidlertid til gode å lage bra nyhetsoversikter, eller oversikter over hva som er tilgjengelig i butikken. Klikker jeg for eksempel på "Musikk og video" får jeg bare listet ut seks apper, selv om det naturlig nok finnes mange, mange flere.

Les også: Din nye Windows 8-PC er ikke ren

Full oversikt

Nå har imidlertid MetroStore Scanner dukket opp. Denne nettjenesten gir deg en oversikt som viser absolutt alt som er tilgjengelig, og du kan også filtrere på land og sjanger. Du kan sortere utlistingen på to måter – enten per utgivelsestidspunkt eller på endret tidspunkt. Du kan også søke ved hjelp av søkefeltet øverst til høyre.

Full oversikt over Windows Store


Klikker du på en app får du opp beskrivelse:

Full oversikt over Windows Store


Ikke fra Microsoft

I motsetning til hva en skulle forvente, er det ikke Microsoft som står bak oversikten, men to utviklerer fra Slovakia. Marián Vlčák og Peter Sandtner utviklet rett og slett MetroStore Scanner fordi Windows Store ikke har en oversikt over nyheter i butikken.

Du kan imidlertid ikke installere direkte appene direkte fra oversikten, men det kommer kanskje i neste versjon?

Du finner uansett tjenesten på metrosore.preweb.sk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Dette bør på plass i Windows 9

Samleside: Windows 8