Fujitsu Myrica - teknisk omtale

Fujitsu Myrica - teknisk omtale

  Maskinen er utrustet med en 500 MHz Pentium III, 64 MB minne, harddisken er på 12,1 GB. CDer leses med en 6X DVD-ROM-leser Samsung SD-604. Skjermkortet er fra Ati med grafikkbrikken Rage 128 og har 16 MB minne. Lyden er integrert på hovedkortet, og håndteres av en brikke fra Creative.

  Skjermen er en 17-tommer. Den måler 40,5 cm diagonalt som stemmer bra med det oppgitte målet på 16-tommers synlig bilde. Maksimal anbefalt oppløsning er 1024 x 768 @ 100Hz, som gir et meget stabilt bilde. Punktavstanden (dot pitch) er på 0,27 mm. Skjermen karakteriserer vi som meget god.

  Høyttalerne er ikke så store, og er kurante til bakgrunnslyd og enkle spill. De er ikke spesielt godt egnet til musikk, siden bassgjengivelse ikke er mulig med så små formater og effekter.

  Tilkobling

  PCen har alle standard tilkoblinger: Tastatur, mus, 2 x USB, 2 x serieporter, en parallellport, og skjermutgang. Det er også minijack-kontakter for høyttalere, mikrofoninngang og linjeinngang og en standard kontakt for styrespak (og MIDI som krever overgangsledning).

  Utbyggingsmuligheter

  Maskinen åpnes på tradisjonelt vis med skruer. Du trekker så platedekselet bakover og løfter det av

  Det er plass til 2 ekstra lagringsenheter ned adkomst fra forsiden. Dermed er det plass både til en CD-brenner og en ekstra harddisk. Begge plassene er 5,25-tommer brede, så du vil trenge monteringsskinner for å feste en 3,5-tommers enhet.

  Det er to plasser til minne, og den ene av disse er ledig.

  Det er en AGP-plass, to PCI-plasser, og en delt PCI/ISA-plass. Du kan sette inn to PCI kort og ett ISA-kort, eller tre PCI-kort i maskinen.