Fujifilm klare med FinePix F30 Zoom

NYHET: Med dette kameraet kan du fotografere i nesten stummende mørke - uten blits!

Pikselkappløpet har bremset opp, nå er det andre egenskaper ved kameraet som stadig forbedres. Vi ser ofte nye funksjoner, som innebygd bilderedigering, brukerhåndbøker og mer eller mindre nyttige tilleggsprogrammer. Fujifilm har konsentrert seg om å optimalisere nye kameramodeller for fotografering under svært dårlige lysforhold, og har fått mye skryt for det.

Fujifilm klare med FinePix F30 ZoomPerfekt innendørskamera?

Finepix F30 er etterfølgeren til F11, som ble annonsert for kun kort tid tilbake. Den største forskjellen er at F30 er utstyrt med en helt ny CCD-brikke, sjette generasjons Super CCD, utviklet av Fujifilm selv, og den nye bildeprosessoren Real Photo Processor II. Det mest interessante ved CCD-brikken er at den klarer å forsterke lyset som treffer den åtte ganger mer effektivt enn de fleste konkurrerende løsninger, noe som resulterer i ISO 3200 - uten at bildet blir ødelagt av støy.

Fujifilm klare med FinePix F30 ZoomDe viktigste egenskapene for øvrig er i følge vår kilde Dpreview.com:

  • 6,3 megapiksels bildebrikke
  • 3x optisk zoom
  • 500 bilders batterilevetid
  • Videoopptak i VGA-oppløsning
  • PictBridge-kompatibilitet for direkteutskrift uten PC
  • 0,01 utløserforsinkelse
  • 1,4 sekunders oppstartstid
Kameraet er også utstyrt med en "intelligent blits" som i kombinasjon med høy ISO sørger for en ballansert eksponering av for- og bakgrunn i motivet, i følge produsenten.

På utsiden har kameraet mye til felles med F10/F11, som du kan lese mer om her, men funksjonshjulet på toppen er blant nyhetene.

Kameraet vises frem på PMA-messen i Orlando i slutten av måneden, der DinSide vil være til stede. Vi kommer tilbake til detaljer omkring pris og lanseringstidspunkt.

NYHET! Prøv vår nye kameravelger!

[Ugjyldig objekt (debatt)]