Fujifilm klar med Finepix V10

NYHET: Fujifilm presenterer et minikamera med svær skjerm og med programmer vi svært sjelden ser på denne typen produkter.

Til tross for små ytre mål, byr Finepix V10 på en skjerm som er større enn de fleste andre på markedet; hele 3 tommer måler den, og den dekker nesten hele baksiden på kameraet. Oppløsningen burde dessuten være høy nok, 230.000 piksler. I tillegg har kameraet en 5,1 megapiksels bildebrikke, 3,4x optisk zoom og videoopptak uten hakkende bevegelser i full VGA-oppløsning (640 x 480 piksler).

Fujifilm klar med Finepix V10Høy ISO

Kameraet skal i følge Fujifilm reagere nærmest momentant på utløseren, og det skal også kunne ta bilder på 1600 ISO. Hvis bildekvaliteten i dunkel belysning er like god som på Finepix F10, bør kameraet kunne bli en pen suksess for fujifilm.

Brukervennligheten skal også være god, blant annet skal bruken av kamerafunksjonene kunne bli demonstrert på skjermen, gjennom et tillegg som ligger installert på det medfølgende xd-minnekortet.

Fujifilm klar med Finepix V10innebygde spill
I tillegg har kameraet også en annen spesiell egenskap; det er nemlig utstyrt med fire elektroniske spill - inkludert skytespill og puslespill. Du kan for øvrig lese hva vårt søstermagasin ITavisen sier om nettopp den biten.

Kameraet skal være i butikkene i løpet av februar, og veil pris er satt til 3.295 kr inkl mva.