Fujifilm HS10 - gratis oppgradering

Ja, de gjør det faktisk for deg hvis du vil.

Har du kjøpt Fujifilm HS10 får du nå tilbud om å oppgradere det gratis. Foto: Per Ervland
Har du kjøpt Fujifilm HS10 får du nå tilbud om å oppgradere det gratis. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har ikke for vane å skrive om firmwareoppgraderinger som kommer til diverse kameraer, men i går kveld ble vi kontaktet av Bente Vikenes i Fujifilm Norge som kunne fortelle at det allerede har kommet en oppgradering til HS10 - ultrazoomkameraet som fikk svært gode skussmål på DinSide forrige uke:

TEST: Fujifilm FinePix HS10 (full test)

Det som er annerledes med denne oppgraderingen er at den vil være på plass i det neste lasset med kameraer som kommer til landet, så det er kun de som har kjøpt allerede som kan ha utbytte av å oppgradere kameraet sitt. Vikenes forteller også DinSide at "kameraene bare har flydd ut" og at de fleste steder nå er midlertidig utsolgt.

I tillegg tilbyr Fujifilm å gjøre dette for deg, helt gratis, ved at du kontakter dem på tlf 02273 eller sender en e-post til [email protected] for å ordne med innsending og retur, som de spanderer.

Oppgraderingen fikser følgende momenter:

  • Tidvis tap av detaljer i bildet (noe vi også satte en finger på i vår test)
  • JPEG-bilder blir skarpere når du knipser i RAW+JPEG
  • Bedre skarphet og fargegradering når du bruker D-range 200% og 400%
  • Putefortegning ved eksponeringsbracketing

Er du komfortabel med å oppgradere firmwaren selv, kan du laste den ned fra Fujifilms hjemmesider. Du finner fulle instruksjoner på hvordan du utfører oppgraderingen her.

Les også: TEST: De billigste speilreflekskameraene

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer