Med et par klikk kan du se alle musikkvideoene til sangene i en spilleliste i Spotify.
Med et par klikk kan du se alle musikkvideoene til sangene i en spilleliste i Spotify.Vis mer

Fra Spotify til YouTube

Kjekk nettjeneste for deg som savner m'en i MTV.

Skru på MTV på et tilfeldig tidspunkt, så tipper vi at sannynligheten er mindre enn 30 prosent for at det er en musikkvideo som snurrer på skjermen. Kanalen, som i "gamle dager" var selve Mekka for musikkvideoer, har de senere årene begynt å vise veldig mye annet enn musikk, som m'en tross alt er en forkortelse for.

Den som er glad i musikkvideoer kan heldigvis kose seg med YouTube, der du finner et hav av dem. Vi har tidligere skrevet om godbiter som Yamelo, som lar deg bruke YouTube som en tidsmaskin, slik at du kan se musikkvideoene som var populære da du kjøpte Bugg og trakk tennissokkene på utsiden av olabuksene.

Samtidig er det mange som bruker Spotify som sin primære kilde for musikk og organiserer sine favoritter i spillelister.

Så - hva får du når du blander Spotify med alle musikkvideoene i YouTube?

Jo – Tubufy.

Fra Spotify til YouTube


Konverterer Spotify-spillelister til musikkvideo-spillelister

Tubufy er en genial liten nettjeneste. Alt du trenger å gjøre, er å høyreklikke på en spilleliste i Spotify, velge copy Spotify URI og lime denne inn i tekstfeltet på Tubufy. Da henter den ut alle sangene i spillelista og finner de tilhørende musikkvideoene på YouTube slik at du kan spille dem i tur og orden.

Som du ser av skjermbildet kan du også huke av dersom du ønsker live-versjoner, akustiske versjoner etc. av sangene.

PS! Enkelte rettighetshavere krever at du spiller av musikkvideoen YouTube, og disse vil da ikke la seg spille via Tubufys nettsider.