Fotokonkurranse: Lek

Vi fortsetter med vår månedlige fotokonkurranse, og du kan vinne flotte premier!

Nå har du sjansen til å vise hva du er god for – hver måned fremover vil DinSide arrangere fotokonkurranse, der man foruten heder og ære også kan vinne fine premier.

Månedens hovedpremie: Fotosession hos Fame*Fotografene
Månedens premie er et gavekort hos Fame*Fotografene. Gavekortet inkluderer fotografering (gjerne av hele familien), visningstime og ett bilde i 24x30cm ferdig innrammet. Fame*Fotografene holder for tiden til i 10 forskjellige byer, og gavekortet kan benyttes ved valgfritt studio. Verdien på premien er kr 4.450,-

I tillegg får hele pallen (altså de tre første plassene) hvert sitt fotokurs, levert av Fotoskolen.no. Kurset er nettbasert og tar for seg både digital og tradisjonell fotografi. Verdien på kurset er cirka kr 1.000,-

Denne konkurransen består av to deler – den første delen varer i 10 døgn, og i løpet av disse 10 døgnene må alle konkurransebidrag være sendt inn. Det gjør du ganske enkelt ved å sende en epost til fotokonkurranse@dinside.no der du legger ved bilde, maks tre bilder pr. innsender. Bilder som sendes inn må ha en oppløsning på 1024x768 eller høyere. Det er også fint om du kan fortelle litt om ditt bidrag – hva slags utstyr som er brukt, hvor det er tatt, om det er behandlet/manipulert og så videre.

Tittelen på innsendte bidrag skal være den samme som månedens tittel.

Månedens tittel: "Lek"

Etter ti dager avsluttes første del, og juryen trekker seg da tilbake for å finne frem til de beste bidragene. Foruten fotografiske kvaliteter er vi også på utkikk etter kreative tolkninger av tittelen, og dagen etter at første del er avsluttet, legger vi ut de bildene vi mener er best slik at publikum kan stemme frem det beste bildet. Denne avstemningen varer bare i tre dager, og foreløpig resultat vil bli hemmeligholdt til vinneren publiseres.

Innsending er nå avsluttet. Se finalebildene her!

Fullstendige konkurranseregler følger:
1. Hver deltaker kan fra og med i dag og ut søndag 9. april sende inn bilder til konkurransen. Tittelen på innsendte bilder skal være ”Lek”.
2. Bildene skal leveres i digital form. Minimumsoppløsning er 1024x768 piksler.
3. Send bildene til fotokonkurranse@dinside.no. Husk å legge ved en beskrivelse av motivet og navn og adresse til fotografen.
4. DinSide forbeholder seg retten til å bruke innsendte bidrag på sine nettsider ved senere anledninger.
5. Det er fotografens ansvar å sørge for at eventuelle avbildede personer er kjent med, og har gitt tillatelse til, at bildene kan offentliggjøres.
6. Fotografen bekrefter ved å sende inn bidrag at han eller hun er bildets rette eier og opphavsmann, og samtykker til at bildet kan brukes av DinSide.
7. Konkurransen er åpen for alle, bortsett fra ansatte i DinSide.

Da er det bare å knipse i vei!

Nytt kamera? Prøv vår kameravelger!