Fotokonkurranse: Energi

VINN: Vi kjører i gang en ny konkurranse - denne måneden kan du vinne en A3-skriver fra Canon!

Nå har du sjansen til å vise hva du er god for – hver måned fremover vil DinSide arrangere fotokonkurranse, der man foruten heder og ære også kan vinne fine premier.

Månedens premie: Canon Pixma iX4000

Månedens premie er en helt ny A3-skriver fra Canon - modellbetegnelse iX4000. Skriveren støtter opp til 4800x1200dpi og kan skrive ut kantløse A3+-utskrifter med en dråpestørrelse på 2 pikoliter. Verdien på premien er ca. kr 2.500,-.

Du kan lese mer om skriveren her.

Denne konkurransen består av to deler – den første delen varer i 10 døgn, og i løpet av disse 10 døgnene må alle konkurransebidrag være sendt inn. Det gjør du ganske enkelt ved å sende en epost til [email protected] der du legger ved bilde, maks tre bilder pr. innsender. Bilder som sendes inn må ha en oppløsning på 1024x768 eller høyere. Det er også fint om du kan fortelle litt om ditt bidrag – hva slags utstyr som er brukt, hvor det er tatt, om det er behandlet/manipulert og så videre.

Tittelen på innsendte bidrag skal være den samme som månedens tittel.

Månedens tittel: "Energi"

Etter ti dager avsluttes første del, og juryen trekker seg da tilbake for å finne frem til de beste bidragene. Foruten fotografiske kvaliteter er vi også på utkikk etter kreative tolkninger av tittelen, og dagen etter at første del er avsluttet, legger vi ut de bildene vi mener er best slik at publikum kan stemme frem det beste bildet. Denne avstemningen varer bare i tre dager, og foreløpig resultat vil bli hemmeligholdt frem til vinneren publiseres.

Fullstendige konkurranseregler følger:
1. Hver deltaker kan fra og med i dag og ut søndag 14. mai sende inn bilder til konkurransen. Tittelen på innsendte bilder skal være ”Energi”.
2. Bildene skal leveres i digital form. Minimumsoppløsning er 1024x768 piksler.
3. Send bildene til [email protected]. Husk å legge ved en beskrivelse av motivet og navn og adresse til fotografen.
4. DinSide forbeholder seg retten til å bruke innsendte bidrag på sine nettsider ved senere anledninger.
5. Det er fotografens ansvar å sørge for at eventuelle avbildede personer er kjent med, og har gitt tillatelse til, at bildene kan offentliggjøres.
6. Fotografen bekrefter ved å sende inn bidrag at han eller hun er bildets rette eier og opphavsmann, eller at nødvendige tillatelser er innhentet, og samtykker til at bildet kan brukes av DinSide.
7. Konkurransen er åpen for alle, bortsett fra ansatte i DinSide.

Da er det bare å knipse i vei!