Fotokonkurranse - finale!

Vi har fått inn massevis av flotte bidrag til denne månedens fotokonkurranse, og i ekte Idol-stil har juryen plukket ut de aller beste. Nå er det opp til deg å stemme frem vinnerbildet!

Forrige fredag lanserte vi en ny konkurranse her på DinSide som vi planlegger å kjøre hver måned. I løpet av ti dager kan alle som vil delta sende inn inntil tre bilder, som skal være relaterte til månedens tittel. Denne måneden var stikkordet ”Hvit”.

Over hundre deltakere har sendt inn bilder, og det har vært vanskelig å skille klinten fra hveten. Vi synes uansett at de ti finalistene vi presenterer i vedlagte fotoalbum alle hadde det lille ekstra som skilte dem fra resten, så nå er det opp til leserne å stemme frem hvem som skal stikke av med månedens premie: 1000 fremkallinger fra digitalbilder.no.

Avstemmingen avsluttes torsdag klokka 14.00, og vinneren vil bli presentert på fredag. Vi forbeholder oss retten til å ta bort stemmer dersom det foreligger mistanke om juks.

Fotokonkurranse - finale!


Oppdatering: Fra Einar Wedø mottok vi en artig collage med alle vinnerbildene - kreativt! Klikk på bildet for å se det i full størrelse.

Vi takker for alle bidrag og ønsker deltakerne lykke til! For dere som klør etter revansje, er det bare å følge ekstra godt med på slutten av måneden, med nytt stikkord og nye premier!

Avstemningen er nå avsluttet.

Vinneren er kåret!

Se finalebildene her!

Under følger en forminsket utgave av alle finalebildene og en avstemningsboks - stem på det bildet du mener er det beste! Du kan klikke på alle bildene for å se dem i en større utgave.