Fortell oss ditt største teknologiproblem

River du deg i håret av Java-oppdateringer eller hjemmenettverk som ikke fungerer i hele huset?

<b>HVORDAN GJØR JEG DET IGJEN?</b> Noen teknologiproblemer er vanskeligere å løse enn andre. Kanskje vi kan hjelpe deg på veien? Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
HVORDAN GJØR JEG DET IGJEN? Noen teknologiproblemer er vanskeligere å løse enn andre. Kanskje vi kan hjelpe deg på veien? Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKEVis mer

Teknologi kan være fantastisk - så lenge det fungerer. Enten det er en stasjonær PC, fargeskriveren, det trådløse nettverket, smartmobilen, så kan problemer oppstå overalt. Noen ganger fordi man ikke vet hvordan man bruker dem, andre ganger fordi noe er feil eller ødelagt.

Men ikke alle har forutsetninger for å fikse problemene, og det er selvfølgelig her Dinsides teknologiredaksjon kommer inn.

132 sider med tips

I over 15 år har vi forsøkt å gjøre din digitale hverdag enklere med tester, tips og guider innenfor en rekke ulike temaer. De ønsker vi selvfølgelig at så mange som mulig skal dra nytte av.

Derfor har vi laget en «Slik gjør du det»-bok med 50 guider til hverdagslige teknologiproblemer.

I BLADHYLLA: Nå får du kjøpt 50 guider fra Dinside på papir. Foto: DINSIDE
I BLADHYLLA: Nå får du kjøpt 50 guider fra Dinside på papir. Foto: DINSIDE Vis mer


Boken teller 132 sider i alt og er rikelig illustrert med bilder og steg-for-steg-veiledninger til hvordan du løser problemer i teknologihverdagen. Guidene er i hovedsak hentet fra Dinsides arkiv, men pusset opp til å være dagsaktuelle.

«Slik gjør du det» er tilgjengelig i kiosker, butikker og andre steder rundt i det ganske land. Eller du kan kjøpe den her.

Del og vinn!

I anledning utgivelsen har vi lyst til å dele ut ti eksemplarer til våre lesere.

Det eneste vi ønsker fra deg er at du deler din største utfordring eller problem på teknologifronten med oss, enten det er ditt eget eller kanskje ett du stadig vekk må hjelpe andre med.

For å gjøre det, legger du bare igjen en kommentar nedenfor. Det krever at du logger deg inn med en Disqus-, Twitter, Facebook- eller Google-konto.

De «beste» problemene stikker av med premien. Og kanskje vinnerne endelig kan få hjelp også?

Les også Dinside - nå i papirutgave