Første gamepad for bærbare PCer

Spilltilbehør-produsenten Gravis har kommet med en spillkontroller (eng. gamepad) spesielt designet for folk i farten. Stinger Laptop Game Pad tilkobles din bærbare PC, og du kan ta den med deg overalt.

Stinger gamepad er liten, lett og komfortabel å bruke. Den er laget spesielt med tanke på bærbare PCer, og derfor praktisk å ha med seg i kofferten på forretningsreiser, på hotellet eller flyet.

Gamepaden kobles til PCen gjennom serieporten, og den kan stilles inn til å emulere joystick eller mus, avhengig av hva slags spill du spiller. Stinger er 100% digital, og det er fullt mulig å programmere enkeltknappene til diverse funksjoner.

Første gamepad for bærbare PCer

Den kanskje mest innovative funksjonen er den såkalte "Proportional Directional Pad", selve styre-elementet på Stinger. Pad'en kan beveges fritt i 360 grader, i stedet for de tradisjonell 8 retningene. Dette gir mye større bevegelsesfrihet og presisjon, som ofte er nødvendig for spill som fly- og bilsimulatorer.

Lekker design

Det er lagt mye vekt på design og utseende: Stinger er liten, robust og skal tåle å bli flyttet mye rundt. Kabelen til datamaskinen er spesielt kort for å gjøre det praktisk å spille spill i trange rom som for eksempel et flysete.

Gravis Xperience programvare er inkludert, og gjør det enkelt å programmere utstyret. Et sett med predefinerte oppsett for en del populære spill følger også med.

Stinger Laptop Game Pad skal slippes i løpet av november, og det er sannsynlig at den norske distributøren vil ta den inn ikke lenge etter. DinSide Data kommer tilbake med en test så snart vi får Stinger inn på vår testlab.

Artikkelen fortsetter under annonsen