For mange nettverkstilkoblinger?

Hei,

Jeg har tidligere brukt min pc i forskjellige nettverk. Disse er satt opp fra min pc via "Installere hjemmenettverk eller lite kontornettverk"-veiviseren. Nå brukes ikke noen av nettverkene lenger. Har bare min pc tilkoblet bredbånd. Har en mistanke om at disse tidligere nettverksinnstillingene tar ressurser fra pc'en min nå. Hvordan kan jeg avinstallere eldre nettverk som ikke er i bruk lenger? Kan disse "gamle" nettverkene stjele ressurser fra maskinen min nå?

Hilsen Torbjørn

Datadoktoren svarer

Heisann,

Med mindre nettverkstilkoblingene dine er aktive - altså at de "lyser" grønt i stedet for å være grå, er de ikke i kontakt med noe nettverk, og stjeler heller ingen ressurser. Det eneste skumle å passe på i nettverkstilkoblings-vinduet er piratmodemtilkoblinger som kupper den oppringte forbindelsen din, og ringer til lugubre nasjoner for enda mer lugure priser.

Det finnes altså mange gode grunner til å holde orden på innholdet i maskinen din - ikke minst i denne mappen. For å slette nettverkstilkoblinger i denne mappen er det bare markere dem og vise dem den raskeste veien til søppelbøtten ved så å trykke på Delete-knappen.

Husk å ikke slette noen aktive koblinger!

Hilsen

Datadoktoren

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Les alle spørsmål og svar