Flott Star Wars-spill på vei

En oppfølger til det kjempepopulære spillet Jedi Knight er nå under utvikling, og det ser svært så flott ut. Vi ser på hva du kan vente deg fra Jedi Outcast.

Mange eldre Star Wars-baserte spill er ansett for å være klassikere – dette gjelder spesielt LucasArts’ romsimulasjoner og actionspill. Dessverre har kvaliteten på Star Wars-spill gått noe ned de siste årene, og vi har opplevd flere lite imponerende titler.

Vi får da håpe at trenden er i ferd med å snu seg, nå som et nytt Jedi Knight-spill er blitt annonsert. Jedi Outcast blir utviklet av LucasArts i samarbeid med Raven Software, og benytter seg av Quake III-motoren.

I det nye spillet møter vi igjen Kyle Katarn, som siden sist har forlatt Kraften til fordel for et mer fredelig liv. Men det viser seg at en ny og mektig Dark Jedi har dukket opp, og truer den lyse siden av Kraften. Som seg hør og bør, vender Kyle tilbake for å kjempe atter en gang.

Flott Star Wars-spill på vei

Nyhetene i spillet inkluderer selvsagt nye lokasjoner, våpen og måter å bruke Kraften på. Noen våpen fra det forrige spillet vil også dukke opp igjen, men fokuset er på å skape en ny opplevelse som kan måle seg med den kjempesuksessen det første spillet var.

Jedi Outcast vil også inneholde et multiplayermodus, og selv når du spiller alene vil du kunne få hjelp fra datastyrte venner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har ikke noen offisiell utgivelsesdato enda, men vi vet at spillet er langt fra ferdig. Vi regner nok ikke med å få se det i butikkene før i 2002. I mellomtiden får vi bare glede oss!