Flipboard er blitt tilgjengelig på web

Gir deg nyhetene du er interessert i.

<strong>IKKE BARE APP:</strong> Nå kan du lese Flipboard-nyheter i en vanlig nettleser også. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
IKKE BARE APP: Nå kan du lese Flipboard-nyheter i en vanlig nettleser også. Foto: PÅL JOAKIM OLSENVis mer

- Vi merket i hvert fall at iPad-suget ble noen hakk sterkere etter å ha sett Flipboard i aksjon, sa vi da vi så Flipboard-appen for første gang for nesten fem år siden.

Siden den gang har appen utviklet seg videre og er også tilgjengelig på iPhone, samt på Android-telefoner og -nettbrett og Windows Phone.

Skreddersyr nyhetene

Flipboard er en såkalt nyhetsaggregator som skreddersyr et magasin for deg basert på dine interesser, slik at du kan lese nyheter fra flere kilder, både fra inn- og utland.

LES OGSÅ: Personlige nyheter på iPad

Den kobler seg også til dine konti i sosiale medier for å hente lenker som blir delt av de du er knyttet til både på Twitter og Facebook. iPad-appen ble kåret til årets app av Apple i 2010.

Nå i webversjon

En ulempe til nå har vært at denne kjekke kilden til nyheter kun har vært tilgjengelig på mobiltelefoner og nettbrett.

Nå har imidlertid tjenesten blitt lansert i webversjon, slik at den i praksis er tilgjengelig fra alle enheter.

UTFORSK: Flipboard lar deg følge emner, publikasjoner eller andre folk via en egen «explore»-funksjon tilgjengelig fra toppen av siden.
UTFORSK: Flipboard lar deg følge emner, publikasjoner eller andre folk via en egen «explore»-funksjon tilgjengelig fra toppen av siden. Vis mer


Har du en Flipboard-konto fra før, kan du logge deg på slik du gjør i appen, eller opprette en ny konto om du ikke har prøvd.

LES OGSÅ: Selger færre nettbrett, men flere PC-er

Følg emner og publikasjoner

Når du har opprettet en konto, kan du følge temaene du interesserer deg for, enten det dreier seg om teknologi, reise, sport, foto, mat, film, mote, politikk eller hva det måtte være.

Mange publikasjoner har også egne Flipboard-kanaler som gir en alternativ måte å lese stoffet deres på. I tillegg kan man følge andre brukere av tjenesten, slik at man kan lese stoffet de har delt. Flipboard er for øvrig gratis å bruke.

LES OGSÅ: Gi Chrome en nyttigere startside

Vil du prøve tjenesten i nettleseren, peker du den til flipboard.com. Appene finner du her:

Flipboard for iOS (App Store, gratis)
Flipboard for Android (Play Butikk, gratis)
Flipboard for Windows Phone (Windows Phone Store, gratis)