Flight Simulator 2002 snart i butikkene

Dette blir årets begivenhet for mange spillinteresserte. En ny versjon av den mest realistiske flysimulatoren er i butikkene om en drøy måned- Les hva som er nytt.

Microsofts Flight Simulator har en svært trofast fanskare, som garantert vil bli fornøyd med den nyeste versjonen av spillet. Her snakker vi tross alt om en institusjon, som i mange år har levert det ypperste i realistisk flysimulering. Selv spillet er også bare begynnelsen, det finnes utallige utvidelser og tilleggspakker som blir utviklet av uavhengige programmerere.

Mer detaljert

Ikke overraskende har Microsoft gjort Flight Simulator 2002 enda mer realistisk og virkelighetstro. Her er noen av nyhetene vi kan vente oss:

Flight Simulator 2002 snart i butikkene
Flight Simulator 2002 snart i butikkene

  • Interaktiv trafikkkontroll (ATC): Ved å bruke tastetrykk og menyer må du spørre om start- og landingtillatelse, og får svar på dette fra tårnet.
  • Mer detaljert landskap: Spillet genererer bygninger og andre landemerker i sanntid, avhengig av hva slags terreng du flyr over. Det er imidlertid ikke bare på bakken du vil se forbedring – lufttrafikken rundt de store flyplassene er også gjenskapt.

  • Bedre grafikk: Flyene ser nå bedre ut enn noensinne, med flere spesialeffekter og små detaljer som gjør den visuelle opplevelsen mer realistisk.

  • Nye fly: Flere nye modeller er inkludert, blant annet Boeing 747-400 og Cessna Caravan sjøfly.

  • 3D cockpit: Du vil nå kunne se flyinteriøret i full 3D med fungerende instrumenter.

  • Nye muligheter for å analysere dine flyvninger: Takket være avanserte verktøy vil du nå kunne gjennomgå din fremgang i mer detalj enn før.

  • Nye oppdrag: Du vil kunne velge mellom flere opplæringsmuligheter hvis du ikke er vant med Flight Simulator fra før, og i tillegg får du mange spesifike oppdrag.
  • Artikkelen fortsetter under annonsen

    Det ser ut til at årets utgave av Flight Simulator blir den beste noensinne, og spesielt skjermbildene vi har sett imponerte oss veldig. Den offisielle utgivelsesdatoen for spillet er 21. november, og vi kommer selvsagt til å teste spillet når det blir tilgjengelig.